Ismo Kainulainen Kevan sidosryhmätyön asiantuntijaksi

Keva
Keva

Viestintäpäällikkö Ismo Kainulainen on valittu Kevan viestintä- ja sidosryhmäyksikköön johtavan asiantuntijan tehtävään. Kainulainen aloittaa Kevassa marraskuun alussa.

Ismo Kainulainen pieni.JPGKainulaisella on pitkä ja monipuolinen kokemus valtakunnan politiikasta. Hän on toiminut yhteensä kahdeksan ministerin erityisavustajana eri ministeriöissä ja kansanedustajan avustajana. Kevaan Kainulainen siirtyy SDP:n eduskuntaryhmän viestintäpäällikön tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut myös SDP:n strategia- ja suunnittelupäällikkönä.

Julkisen alan työeläkevakuuttajan Kevan toimintaa Kainulainen tuntee kuntapäättäjäuransa johdosta hyvin. Hän on toiminut Joensuun kaupuginvaltuutettuna, Pohjois-Karjalan liiton hallituksen puheenjohtajana ja mm. Suomen Kuntaliitossa maakuntahallitusten puheenjohtajien komiteassa.

- Keva rakentaa suomalaista hyvinvointia ja on mukana kehittämässä julkista työelämää ja eläkejärjestelmää. On hienoa päästä antamaan oma vahva osaamiseni poliittisen päätöksenteon prosesseista Kevan sidosryhmä- ja vaikuttamistyön käyttöön, Kainulainen sanoo.

Johtava sidosryhmätyön asiantuntija raportoi Kevan viestintäjohtaja Reija Hyväriselle.