Työpaikat

Keva tarjoaa mielenkiintoisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Rekrytoimme ihmisiä, jotka haluavat kehittyä työssään ja annamme myös täyden tukemme työssä kehittymiselle sekä huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Avoimet työpaikat

Kun Kevassa on työpaikkoja avoinna, ne näkyvät tässä.

Avoin hakemus

Kevaan etsitään jatkuvasti uutta osaamista. Henkilöstö koostuu muun muassa eläkevakuuttamisen, sijoittamisen, viestinnän, IT-, talous- ja HR-puolen sekä työhyvinvoinnin asiantuntijoista.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Kevassa? Jätä avoin hakemus ja CV ja kerro, millaista osaamista voisit meille tuoda! Avoimella hakemuksella voit hakea myös harjoittelupaikkaa tai mahdollisuutta opinnäytetyön tekemiseen.
 
Käsittelemme saapuneet hakemukset säännöllisesti ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä. Avoimet hakemukset ovat voimassa puoli vuotta.
 
Jätä avoin hakemus

Keva työnantajana

Keva huolehtii kunta-alan, valtion ja kirkon henkilöstön eläkeasioista sekä kunta-alan eläkkeiden rahoituksesta ja sijoituksesta. Palveluksessamme on noin 500 työntekijää.

Miksi meille töihin?

Keva on asiantuntijaorganisaatio. Tarjoamme monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia eri alojen osaajille mm. rahoitus- ja sijoitusalan sekä sosiaalialan asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä sekä monissa muissa asiantuntemusta vaativissa tehtävissä.

Henkilöstön koulutus

Kevassa työskentelevillä on mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan. Henkilöstön ammattitaidon kehittymistä tuetaan järjestelmällisellä henkilöstökoulutuksella. Tavoitteena on paitsi ammattitaidon ylläpitäminen myös valmentaminen aikaisempaa vaativampiin tai muuttuviin tehtäviin.

Perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviinsä perusteellisesti. Jokainen uusi työntekijä saa oman kummin, jonka tehtävä on huolehtia siitä, että tulokas saa kaikki työssä tarvittavat tiedot ja taidot.

Henkilöstön hyvinvointi

Työn itsenäisyys, mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja työn ammatillinen haasteellisuus ovat meillä keskeisiä työhyvinvoinnin elementtejä. Olemme sitoutuneet henkilöstömme hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja lisäämiseen.

Työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen on tärkeää. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja luontoisedut, joihin kuuluvat muun muassa kattavat työterveyspalvelut. Tuemme monipuolisesti työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.