Uudistuva julkisen alan työeläkeosaaja

Me huolehdimme siitä, että julkisen alan työntekijöillä on ansaittu eläke odottamassa.

Tietoa Kevasta

Tutkimukset, tilastot ja ennusteet

Tuotamme vuosittain runsaasti erilaisia tutkimuksia, tilastokoosteita ja analyysejä julkisen alan henkilöstöstä ja eläkkeistä. Niiden tuloksia, uutisia, analyyseja ja raportteja tarkastelet kootusti tällä sivulla.

Tulostiedot

Kevan toimintakertomukset, tilinpäätökset ja tulostiedotteet.

Eläkkeiden rahoitus

Eläkkeiden rahoitus pohjautuu eläkemaksuihin ja sijoitustuottoihin.

Vastuullisuus

Kannamme vastuuta asiakkaista, sijoitustoiminnasta ja henkilöstöstämme sekä tavastamme toimia. Kevan tärkeimmät vastuulliset tehtävät ovat henkilöasiakkaiden katkeamattoman toimeentulon ja eläkkeiden rahoituksen turvaaminen.

#pidetäänhuolta

Keva on yli miljoonan suomalaisen työeläkevakuuttaja. Me pidämme huolta siitä, että entiset, nykyiset ja tulevat julkisen alan ammattilaiset saavat ansaitsemansa eläketurvan ja jaksavat työssään. Keva 60 vuotta – luotettavaa eläketurvaa ja kestävää työelämää.

Näin me Kevassa toimimme - 10 pitävää periaatetta

Toimintatapamme ja toimintaperiaatteemme perustuvat Kevan arvoihin. Lähtökohtana on Kevan yhteiskunnallisesti merkittävä tehtävä: turvaamme osaltaan hyvinvointia turvaamalla julkisen sektorin henkilöstön toimentuloa eläkeaikana.

Medialle ja sidosryhmille

Viestintä, johto ja eri alojen asiantuntijat vastaavat mielellään kysymyksiisi. Ota yhteyttä! Kuvapankista voit ladata johtoryhmän jäsenten kuvat sekä Kevan logon.

Työpaikat

Keva tarjoaa mielenkiintoisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Annamme täyden tukemme työssä kehittymiselle sekä huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista. Rekrytoimme ihmisiä, jotka haluavat kehittyä työssään!

Kestävää työelämää -hanke

Julkisen alan työkykyhanke, jonka tavoitteena on vahvistaa julkisen alan henkilöstön työkykyä, vähentää työkyvyttömyysriskiä sekä auttaa työpaikkoja palautumaan koronakuormituksesta. Rakennamme ratkaisuja työkykyjohtamiseen ja kestävään työelämään yhdessä julkisen alan työnantajien kanssa.

Vuokra-asunnot ja toimitilat

Keva omistaa noin 3 500 vuokra-asuntoa ja tarjoaa laaja-alaisen valikoiman toimitiloja yritysten tarpeisiin.