Kun järjestät palveluja uudelleen

Muutokset palvelujen järjestämisessä vaikuttavat henkilöstön eläketurvaan ja työnantajan eläkemaksuihin. Asiantuntijamme auttavat muutostilanteissa.

Tältä sivulta löydät:

''Mistä haluat lisätietoja? Mistä haluat lisätietoja? ''Yhtiöittäminen Yhtiöittäminen ''Ota työeläkevakuutus Kevasta Ota työeläkevakuutus Kevasta
''Työnantajan verkkopalvelu Työnantajan verkkopalvelu ''Palvelut työnantajille Palvelut työnantajille

Mistä haluat lisätietoja?

Työnantajan verkkopalvelu

Asioit sujuvasti eläkkeisiin ja eläkemaksuihin liittyvissä asioissa. Kuntatyönantajille avattu Avaintiedot-palvelu kertoo millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiolle aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla. Palvelussa näet myös omat Kevan yhteyshenkilösi. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Oletko yhtiöittämässä?

Onko toimintojen yhtiöittäminen ajankohtaista organisaatiossasi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Selvitämme yhteistyössä mahdollisen yhtiöittämisen vaikutukset sekä eläkemaksuihin että henkilöstön eläketurvaan.

Palvelut työnantajille

Palvelut työnantajille

Onnistu muutoksessa. Me autamme. Asiakkaanamme saat käyttöösi kattavan valikoiman palvelujamme työeläkevakuuttamisessa ja strategisessa työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisessa. Katso myös messut ja seminaarit ja tule tapaamaan asiantuntijoitamme!