Kun järjestät palveluja uudelleen

Muutokset palvelujen järjestämisessä vaikuttavat henkilöstön eläketurvaan ja työnantajan eläkemaksuihin. Asiantuntijamme auttavat muutostilanteissa.

Tältä sivulta löydät:

''Mistä haluat lisätietoja? Mistä haluat lisätietoja? ''Yhtiöittäminen Yhtiöittäminen ''Ota työeläkevakuutus Kevasta Ota työeläkevakuutus Kevasta
''Työnantajan verkkopalvelu Työnantajan verkkopalvelu ''Keva tukee hyvinvointialueiden valmistelussa Keva tukee hyvinvointialueiden valmistelussa ''Palvelut työnantajille Palvelut työnantajille

Mistä haluat lisätietoja?

Työnantajan verkkopalvelu

Kevan työnantajan verkkopalvelussa voit mm. seurata eläkemaksuihin liittyviä asioita ja käyttää Avaintiedot-palvelua. Avaintiedoissa voit seurata työkyvyttömyyskustannuksia ja niihin vaikuttavia ilmiöitä sekä tehdä työhyvinvointikyselyjä ja tarkastella työnantajakohtaisia tilastoja. Työnantajan verkkopalvelussa näet myös omat Kevan yhteyshenkilösi. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Keva tukee hyvinvointialueiden valmistelussa

Tuemme väliaikaishallintoja, kuntia ja kuntayhtymiä ja uusia hyvinvointialueiden työnantajia muutoksessa tarjoamalla tietoa, tukea ja työkaluja johtamisen ja työhyvinvoinnin tueksi.

Oletko yhtiöittämässä?

Onko toimintojen yhtiöittäminen ajankohtaista organisaatiossasi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Selvitämme yhteistyössä mahdollisen yhtiöittämisen vaikutukset sekä eläkemaksuihin että henkilöstön eläketurvaan.

Palvelut työnantajille

Palvelut työnantajille

Onnistu muutoksessa. Me autamme. Asiakkaanamme saat käyttöösi kattavan valikoiman palvelujamme työeläkevakuuttamisessa ja strategisessa työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisessa. Katso myös messut ja seminaarit ja tule tapaamaan asiantuntijoitamme!