Työelämäpalvelut tukenasi

Asiakkaanamme saat kattavat palvelut työhyvinvoinnin ja työkyvyn johtamisen kehittämiseen, aktiivisen tuen prosessien ja työterveysyhteistyön kehittämiseen ja arviointiin sekä työkyvyttömyyden kustannusten hallintaan.

Tältä sivulta löydät:

''Työnantajan verkkopalvelu Tältä sivulta löydät: Työnantajan verkkopalvelu ''Hae työelämän kehittämisrahaa Tältä sivulta löydät: Hae työelämän kehittämisrahaa ''Avaintiedot Tältä sivulta löydät: Avaintiedot
''Podcast-sarja Tältä sivulta löydät: Podcast-sarja ''Koulutukset Tältä sivulta löydät: Koulutukset

Palvelut

Työnantajan verkkopalvelu

Asioit sujuvasti eläkkeisiin ja eläkemaksuihin liittyvissä asioissa. Kuntatyönantajille avattu Avaintiedot-palvelu kertoo millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiolle aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla. Palvelussa näet myös omat Kevan yhteyshenkilösi. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Podcast-sarja kompleksisuusajattelusta 

Podcast-keskustelusarjan avulla pyritään tukemaan organisaatioiden muutostyötä ja työhyvinvoinnin johtamista. 

podcast-trackkuva_soundcloud.jpg

Eri alojen asiantuntijat pureutuvat siihen, miten kompleksisuusajattelu toimii käytännössä johtamisessa, esimiestyössä ja organisaatioiden kehittämisessä.

Kuuntele podcastit

SoundCloudissa

YouTubessa

#kevanblogi

Ajankohtaisia teemoja ja uusia näkökulmia eläkkeistä, johtamisesta ja työelämästä. Mitä tapahtuu kunta-alalla? Miten toimia työelämän myllerryksessä?

Kaikki kirjoitukset

Kirjoittajat