Työelämäpalvelut tukenasi

Työnantaja-asiakkaanamme käytössäsi on kattavat palvelut työkykyjohtamisen kehittämiseen ja työkyvyn tukemiseen. Tutkimuksistamme saat aina ajankohtaista tietoa kestävästä työelämästä.​

Tältä sivulta löydät:

''Työelämän kehittämisraha Työelämän kehittämisraha ''Avaintiedot Avaintiedot ''Kehittämisverkosto Kehittämisverkosto
''Työnantajan verkkopalvelu Työnantajan verkkopalvelu ''Asiakkaat kertovat Asiakkaat kertovat ''Uutiset ja koulutukset Uutiset ja koulutukset

Työelämän kehittämisraha

Suunnitellaanko työyhteisössänne kehittämishanketta, jonka tavoitteena on työkyvyttömyysriskien pienentäminen? Tutustu työelämän kehittämisrahaan! Hankerahoitusta voi hakea 28.5.2021 saakka.

Tutkittua tietoa työurien tueksi

Kuinka voivat julkisen alan työntekijät? Entä kuinka ammatillinen kuntoutus onnistuu? Minkälaisin toimenpitein työpaikoilla tuetaan strategista työkykyjohtamista? Tarjoamme monipuolista tutkimustietoa julkisen sektorin muutoksesta, työssä jatkamisesta, työkyvyn ylläpitämisestä ja työhyvinvoinnista.

Tietoa julkisen alan työhyvinvoinnista - tarkastele ja vertaa tuloksia

Kuinka voivat kuntien, valtion ja kirkon työntekijät eri vuosina, eri ammatti- tai eri ikäryhmissä? Tarkastele ja vertaa tutkimusietoamme julkisen alan työoloista ja työhyvinvoinnista.

Avaintiedot-palvelu

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Kehittämisverkosto

Kehitämme yhdessä työkykyjohtamisen tapoja, joiden avulla me kaikki pystymme vastaamaan uudenlaisiin työelämän tarpeisiin: ketteryyteen, itse- ja yhteisöohjautuvuuteen, jatkuvaan oppimiseen ja yhteistyöhön.

Oppimisympäristö

Oppimisympäristöstä saat ajantaiset ja laadukkaat opintokokonaisuudet itsenäiseen verkko-opiskeluun: tukea ja työkaluja strategiseen työkykyjohtamiseen ja organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Työnantajan verkkopalvelu

Työnantajan verkkopalvelussa voit asioida työnantajien eläkkeisiin ja eläkemaksuihin liittyvissä asioissa. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Podcast-sarja kompleksisuusajattelusta 

Podcast-keskustelusarjan avulla pyritään tukemaan organisaatioiden muutostyötä ja työhyvinvoinnin johtamista. 

podcast-trackkuva_soundcloud.jpg

Eri alojen asiantuntijat pureutuvat siihen, miten kompleksisuusajattelu toimii käytännössä johtamisessa, esimiestyössä ja organisaatioiden kehittämisessä.

Kuuntele podcastit

SoundCloudissa

YouTubessa

#kevanblogi

Ajankohtaisia teemoja ja uusia näkökulmia eläkkeistä, johtamisesta ja työelämästä. Mitä tapahtuu kunta-alalla? Miten toimia työelämän myllerryksessä?

Kaikki kirjoitukset

Kirjoittajat