Työelämäpalvelut tukenasi

Työnantaja-asiakkaanamme käytössäsi on kattavat palvelut työkykyjohtamisen kehittämiseen ja työkyvyn tukemiseen. Tutkimuksistamme saat aina ajankohtaista tietoa kestävästä työelämästä.​

Tältä sivulta löydät:

''Avaintiedot Avaintiedot ''Kehittämisverkosto Kehittämisverkosto ''Oppimisympäristö Oppimisympäristö
''Työnantajan verkkopalvelu Työnantajan verkkopalvelu ''Työelämän kehittämisraha Työelämän kehittämisraha ''Asiakkaat kertovat Asiakkaat kertovat
''Uutiset ja koulutukset Uutiset ja koulutukset

Palvelut työkykyjohtamisen kehittämiseen

Avaintiedot-palvelu

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Kehittämisverkosto

Kehitämme yhdessä työkykyjohtamisen tapoja, joiden avulla me kaikki pystymme vastaamaan uudenlaisiin työelämän tarpeisiin: ketteryyteen, itse- ja yhteisöohjautuvuuteen, jatkuvaan oppimiseen ja yhteistyöhön.

Oppimisympäristö

Oppimisympäristöstä saat ajantaiset ja laadukkaat opintokokonaisuudet itsenäiseen verkko-opiskeluun: tukea ja työkaluja strategiseen työkykyjohtamiseen ja organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Työnantajan verkkopalvelu

Kevan työnantajan verkkopalvelussa voit mm. seurata eläkemaksuihin liittyviä asioita ja käyttää Avaintiedot-palvelua, jossa voit tehdä myös työhyvinvointikyselyjä sekä tarkastella työnantajakohtaisia tilastoja.

Työelämän kehittämisraha

Suunnitellaanko työyhteisössänne kehittämishanketta, jonka tavoitteena on työkyvyttömyysriskien pienentäminen? Tutustu työelämän kehittämisrahaan.

Tutkittua tietoa työurien tueksi

Kuinka voivat julkisen alan työntekijät? Entä kuinka ammatillinen kuntoutus onnistuu? Minkälaisin toimenpitein työpaikoilla tuetaan strategista työkykyjohtamista? Tarjoamme monipuolista tutkimustietoa julkisen sektorin muutoksesta, työssä jatkamisesta, työkyvyn ylläpitämisestä ja työhyvinvoinnista.

Tietoa julkisen alan työhyvinvoinnista - tarkastele ja vertaa tuloksia

Kuinka voivat kuntien, valtion ja kirkon työntekijät eri vuosina, eri ammatti- tai eri ikäryhmissä? Tarkastele ja vertaa tutkimusietoamme julkisen alan työoloista ja työhyvinvoinnista.

Asiakkaat kertovat

Uusimmat blogikirjoitukset