Oppimisympäristöstä saat laadukkaat sisällöt itsenäiseen verkko-opiskeluun – niin strategiseen työkykyjohtamiseen kuin organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Oppimiskokonaisuudet on suunniteltu erityisesti esimiesten, henkilöstöhallinnon ja johdon tarpeisiin. Opit ymmärtämään, mihin asioihin organisaatiossa kannattaa kiinnittää huomiota, kun halutaan tukea ja kehittää henkilöstön työkykyä. Tarjolla on myös käytännön apua ja työkaluja henkilöstön työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa. Lisäksi saat eväitä esimiesten tukemiseen ja kouluttamiseen omassa organisaatiossasi.

Oppimismateriaali on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle sopii. Oppimiskokonaisuudet on rakennettu tiiviiksi ja monet niistä on mahdollista suorittaa joustavasti työpäivän lomassa. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, kun varaat sisältöihin perehtymisen lisäksi riittävästi aikaa myös keskusteluihin ja yhteiseen pohdintaan työpaikallanne.

Näin saat Oppimisympäristön käyttöösi

Saat Oppimisympäristön käyttöönne tilaamalla tunnukset työnantajan verkkopalvelussa. Voit tilata käyttöoikeuden kenelle tahansa organisaatiossanne – esimerkiksi kaikille esimiehille.

Käyttöoikeus on voimassa 365 päivää tilaushetkestä ja sen voi uusia.

Oppimisympäristöä voitte käyttää kaikilla päätelaitteilla, myös mobiilisti – tarvitsette vain selaimen ja käyttäjätunnuksen! 

  • Tilaa tunnukset Oppimisympäristöön: Työnantajan verkkopalvelu  
  • Huomaathan, että Oppimisympäristöön voi rekisteröityä käyttäen Office 365 -kirjautumista, jolloin erillistä käyttäjätunnusta tai salasanaa ei tarvita
  • Jos sinulla on jo tunnukset Oppimisympäristöön, pääset kirjautumaan sinne tästä: kirjaudu Oppimisympäristöön