Oppimisympäristöstä saat laadukkaat sisällöt itsenäiseen verkko-opiskeluun – niin strategiseen työkykyjohtamiseen kuin organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Oppimiskokonaisuudet on suunniteltu erityisesti esimiesten, henkilöstöhallinnon ja johdon tarpeisiin. Opit ymmärtämään, mihin asioihin organisaatiossa kannattaa kiinnittää huomiota, kun halutaan tukea ja kehittää henkilöstön työkykyä. Tarjolla on myös käytännön apua ja työkaluja henkilöstön työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen arjessa. Lisäksi saat eväitä esimiesten tukemiseen ja kouluttamiseen omassa organisaatiossasi.

Oppimismateriaali on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle sopii. Oppimiskokonaisuudet on rakennettu tiiviiksi ja monet niistä on mahdollista suorittaa joustavasti työpäivän lomassa. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, kun varaat sisältöihin perehtymisen lisäksi riittävästi aikaa myös keskusteluihin ja yhteiseen pohdintaan työpaikallanne.

Näin saat Oppimisympäristön käyttöösi

Saat Oppimisympäristön käyttöösi tilaamalla tunnukset työnantajan verkkopalvelussa. Voit tilata käyttöoikeuden kenelle tahansa organisaatiossanne. Oppimisympäristöä voit käyttää kaikilla päätelaitteilla, myös mobiilisti – tarvitset vain selaimen ja käyttäjätunnuksen!