Omien tietojen muuttaminen

Omat eläketietosi -palvelussa voit helposti muuttaa omia tietojasi, kuten pankkitiliäsi. Emme voi vastaanottaa tilimuutosilmoituksia puhelimitse tai sähköpostilla.

Jos haluat, että muutokset tulevat voimaan seuraavan eläkkeen maksupäivään mennessä, muutostietojen tulee olla Kevassa viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavan eläkkeen maksupäivää.

Saamme tiedon uudesta osoitteestasi automaattisesti Väestörekisterikeskuksesta, jos teet virallisen Postin osoitteenmuutoksen. Tällöin sinun ei tarvitse ilmoittaa osoitetta meille erikseen.

Pankkitilin muuttaminen

Jos haluat, että muutokset tulevat voimaan seuraavan eläkkeen maksupäivään mennessä, muutostietojen tulee olla Kevassa viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavan eläkkeen maksupäivää.

Voit ilmoittaa uuden tilinumerosi

Voit myös lähettää meille vapaamuotoisen kirjeen. Lähetä kirje osoitteeseen: 00087 KEVA. Kirjeessä tulee olla:

  • nimesi
  • henkilötunnuksesi
  • uusi tilinumero
  • pankin nimi ja
  • sinun allekirjoituksesi.

Kun ilmoitat useita tilinumeroita

Jos haluat ilmoittaa useamman tilinumeron ja erotella maksussa olevien eläkkeiden tilinumeroita, ilmoita siitä Pankkitilin muutos -lomakkeella, täyttämällä valtakirja pankissa tai kirjallisesti. Kirjaa ilmoitukseen myös mitä eläkettä tilinumeromuutos koskee.

Osoitteenmuutos

Kun teet virallisen Postin osoitteenmuutoksen, saamme tiedon uudesta osoitteestasi automaattisesti Väestörekisterikeskuksesta. Tällöin sinun ei tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta Kevaan.

Tarvittaessa voit tehdä osoitteenmuutoksen Kevaan täyttämällä alla olevan verkkolomakkeen. Voit ilmoittaa uuden osoitteesi myös sähköpostitse osoitteeseen elakkeenmaksu@keva.fi tai puhelimitse asiakasneuvontaan.

OSOITTEENMUUTOS-LOMAKE

Lomake on suojattu SSL-protokollaa käyttäen siten, että ulkopuoliset eivät voi nähdä sinne syötettyjä tietoja.