Mitä työkykyjohtamisen kehittämisverkostot ovat?

Työkykyjohtamisen kehittämisverkostot täydentävät työnantaja-asiakkaidemme työkykyjohtamisen kehittämistyötä. Verkostoissa hyödynnetään Kestävää työelämää -hankkeen tuotoksia ja kehitetään entistä parempia välineitä työkykyjohtamisen tueksi yhdessä asiantuntijoiden ja muiden verkostolaisten kanssa.

Valtakunnalliseen ja alueellisiin kehittämisverkostoihin voivat osallistua kaikki kunta-alalla, valtiolla, hyvinvointialueilla, Kelassa tai Suomen Pankissa työkyky- ja työhyvinvointiasioiden parissa työskentelevät HR-, työterveys- ja työsuojelun ammattilaiset.

Hyvinvointialueiden työkykyjohtamisen kehittämisverkosto on tarkoitettu hyvinvointialueiden työhyvinvointipäälliköille ja työkykykoordinaattoreille tai vastaavissa tehtävissä hyvinvointialueilla työskenteleville. Verkostoihin liittyminen ei sido sinua mihinkään. Voit poimia tarjonnastamme sinua kiinnostavat ja organisaationne tarpeisiin parhaiten sopivia tilaisuuksia.

Verkostoihin voivat osallistua vain Kevan asiakkaat.

Kevan Kestävää työelämää -hanke ja kehittämisverkostojen rooli hankkeessa

Kestävää työelämää logo.JPG

Kevan monipuolinen verkostotoiminta toimii foorumina Kestävää työelämää -hankkeen tuotosten yhteiskehittämisessä ja levittämisessä koko julkiselle alalle. Verkostot kokoavat yhteen julkisen sektorin toimijoita mahdollistaen organisaatio- ja sektorirajat ylittävää vertaisoppimista, ongelmanratkaisua sekä parhaiden työkykyjohtamisen käytäntöjen rakentamista.

Verkostotoiminnan avulla kaikkien Kevan työnantaja-asiakkaiden on mahdollista osallistua hankkeen aikana tehtävään kehitystyöhön. Olemassa olevien verkostojen lisäksi pyritään tarjoamaan verkostotoimintaa, jossa huomioidaan toimialakohtaiset haasteet.

Hanke on saanut valtionavustusta EU:n elpymis- ja palautumistukivälineestä rahoitettavasta Suomen kestävän kasvun ohjelmasta.

Miten pääset mukaan?

Valtakunnallisen ja alueellisten verkoston toimintaan pääset mukaan ilmoittautumalla ja osallistumalla ko. verkostojen tapahtumiin (katso tulevat tapahtumat alta) tai lähettämällä meille tietosi tällä lomakkeella:

Ilmoittaudu valtakunnalliseen ja alueellisiin verkostoihin

Hyvinvointialueiden kehittämisverkostoihin voit ilmoittautua oman alueesi asiakaspäällikölle - yhteystiedot alla.