Eläkemaksut ja palvelussuhdeasiat

Hoida eläkemaksut helposti. Aikataulut ja käytännön ohjeet palvelussuhteiden ja ansiotietojen ilmoittamiseen. Katso myös, miten voit vaikuttaa eläkemaksuihin.

Tältä sivulta löydät:

''Tulorekisteri Tulorekisteri ''Työnantajan ohjeet -tiedotteet Työnantajan ohjeet -tiedotteet ''Työnantajan verkkopalvelu Työnantajan verkkopalvelu
''Tietoa eläkkeen hakemisesta Tietoa eläkkeen hakemisesta ''Ammattinimikkeiden haku Ammattinimikkeiden haku ''Eläkemaksujen budjetointi Eläkemaksujen budjetointi

Työnantajan verkkopalvelu

Asioit sujuvasti eläkkeisiin ja eläkemaksuihin liittyvissä asioissa. Kuntatyönantajille avattu Avaintiedot-palvelu kertoo millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiolle aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla. Palvelussa näet myös omat Kevan yhteyshenkilösi. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Miten työnantaja toimii, kun työntekijä hakee eläkettä

Silloin kun työntekijäsi hakee eläkettä tai ammatillista kuntoutusta, tarvitsee työnantajan tehdä muutama asia. Katso ohjeet.

Tulorekisteri

Työnantaja, ilmoita ansio- ja palvelussuhdetiedot suoraan tulorekisteriin. Tulorekisteriin annettava palkkatietoilmoitus korvaa työnantajan vuosi-ilmoitukset.

Ammattinimikkeiden haku

Kunta-alan ammattinimikkeiden haku ammattinimikkeellä, hakusanalla tai koodinumerolla.

Eläkemaksujen budjetointi

Täältä löydät ohjeita eläkemaksujen budjetointiin.

Oletko uusi asiakkaamme?

Kokosimme sinulle ohjeet, joilla pääset helposti asioinnin alkuun. Voit myös kysyä neuvoa omalta asiakaspäälliköltäsi. Tervetuloa hoitamaan työeläkeasiasi Kevassa!

Todistus maksetuista eläkemaksuista 

Voit tilata todistuksen maksetuista eläkemaksuista sähköpostilla laskutus(at)keva.fi

Hallitse työkyvyttömyyskustannuksia

Hallitse työkyvyttömyyskustannuksia

Hallitse työkyvyttömyyskustannuksia Avaintiedot-palvelun avulla. Saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla. Avaintietoihin pääset kirjautumalla työnantajan verkkopalveluun.

Työnantajan ohjeet - uusimmat tiedotteet