Eläkemaksut ja palvelussuhdeasiat

Hoida eläkemaksut helposti. Aikataulut ja käytännön ohjeet palvelussuhteiden ja ansiotietojen ilmoittamiseen. Katso myös, miten voit vaikuttaa eläkemaksuihin.

Tältä sivulta löydät:

''Palvelussuhdeasiat Palvelussuhdeasiat ''Tulorekisteri Tulorekisteri ''Työntekijä hakee eläkettä tai ammatillista kuntoutusta Työntekijä hakee eläkettä tai ammatillista kuntoutusta
''Työnantajan verkkopalvelu Työnantajan verkkopalvelu ''Ammattinimikkeiden haku Ammattinimikkeiden haku ''Eläkemaksujen budjetointi Eläkemaksujen budjetointi

Työnantajan verkkopalvelu

Kevan työnantajan verkkopalvelussa voit mm. seurata eläkemaksuihin liittyviä asioita ja käyttää Avaintiedot-palvelua. Avaintiedoissa voit seurata työkyvyttömyyskustannuksia ja niihin vaikuttavia ilmiöitä sekä tehdä työhyvinvointikyselyjä ja tarkastella työnantajakohtaisia tilastoja. Työnantajan verkkopalvelussa näet myös omat Kevan yhteyshenkilösi. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Tulorekisteri

Työnantaja, ilmoita ansio- ja palvelussuhdetiedot suoraan tulorekisteriin. Tulorekisteriin annettava palkkatietoilmoitus korvaa työnantajan vuosi-ilmoitukset.

Ammattinimikkeiden haku

Kunta-alan ammattinimikkeiden haku ammattinimikkeellä, hakusanalla tai koodinumerolla.

Eläkemaksujen budjetointi

Täältä löydät ohjeita eläkemaksujen budjetointiin.

Oletko uusi asiakkaamme?

Kokosimme sinulle ohjeet, joilla pääset helposti asioinnin alkuun. Voit myös kysyä neuvoa omalta asiakaspäälliköltäsi. Tervetuloa hoitamaan työeläkeasiasi Kevassa!