Keva vuokraa hyvätasoisia asuntoja ja toimitiloja

Keva omistaa Suomessa 124 vuokrattavaa kiinteistöyhtiötä: toimistoja, asuntoja, liiketiloja ja kauppakeskuksia sekä hotelleja. Ne sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa.

Keva kiinnittää huomiota kiinteistösijoitustensa vastuullisuuteen, pääpaino on energiatehokkuudessa. Kaikki kiinteistömme ovat reaaliaikaisessa energian- ja vedenkulutuksen seurannassa. Keva pyrkii vähentämään vuosina 2016 - 2020 energiankulutusta 7 % ja vedenkulutusta 10 % vuoden 2014 tasosta. Vihreän sähkön osuutta Kevan kiinteistöihin hankitusta sähköenergiasta on tarkoitus kasvattaa vähintään 15 prosenttiin.

Vuokraa sinulle sopiva hyvätasoinen asunto

Etsi itsellesi sopiva vuokra-asunto osoitteesta asunnot.keva.fi
Vuokra-asunnot

Asuntomme ovat hyvätasoisia ja sijaitsevat lähellä palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keva omistaa noin 3 500 vuokra-asuntoa suurimmissa kaupungeissa eri puolilla Suomea.

Meillä on myös useita senioritaloja, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti 55 vuotta täyttäneille henkilöille. Nämä asunnot on suunniteltu erityisesti ikääntyvien henkilöiden asumistarpeet ja liikkumismahdollisuudet huomioiden.

Nykyaikaisia toimitiloja yrityksesi tarpeisiin

Etsi yrityksellesi sopiva toimitila osoitteesta toimitilat.keva.fi

ToimitilatLöydämme laajasta valikoimastamme juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin toimivimmat tilat – tarvitsetpa sitten toimistotilaa business park -toimistokeskuksesta, pääkonttorille toimitilan, liikehuoneiston kauppakeskuksesta, tuotantotilan tai logistiikkahallin.

Keva on toimitilavuokraamisen vastuullinen ammattilainen. Tarjoamme nykyaikaisia toimitiloja, joista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Muualla Suomessa toimitiloja on mm. Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Lohjalla, Tampereella ja Turussa.

Valikoimassamme on yhteensä noin 580 000 neliötä 61:ssa eri toimitilarakennuksessa.