Kevan työnantajapalvelut

- sujuvaa asiointia verkossa

Palvelut työnantajille

Eläkemaksut ja palvelussuhdeasiat

Hoida eläkemaksut helposti. Aikataulut ja käytännön ohjeet palvelussuhteiden ja ansiotietojen ilmoittamiseen. Katso myös, miten voit vaikuttaa eläkemaksuihin.

Oppimisympäristö

Oppimisympäristöstä saat ajantaiset ja laadukkaat opintokokonaisuudet itsenäiseen verkko-opiskeluun: tukea ja työkaluja strategiseen työkykyjohtamiseen ja organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Työnantajan verkkopalvelu

Työnantajan verkkopalvelussa voit asioida työnantajien eläkkeisiin ja eläkemaksuihin liittyvissä asioissa. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Hallitse työkyvyttömyys-kustannuksia

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Miten työnantaja toimii, kun työntekijä hakee eläkettä

Silloin kun työntekijäsi hakee eläkettä tai ammatillista kuntoutusta, tarvitsee työnantajan tehdä muutama asia. Katso ohjeet.

Kun järjestät palveluja uudelleen

Muutokset vaikuttavat henkilöstön eläketurvaan ja eläkemaksuihin. Asiantuntijamme auttavat muutostilanteissa.

Työelämäpalvelut tukenasi

Asiakkaanamme saat tietoa, työvälineitä ja tukea strategisen työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisen ja aktiivisen tuen prosessien kehittämiseen sekä työkyvyttömyyden kustannusten hallintaan.

Työelämän kehittämisraha

Suunnitellaanko työpaikallanne kehittämishanketta, jolla vahvistetaan strategista työkykyjohtamista ja työhyvinvointia sekä ennaltaehkäistään työkyvyttömyysriskiä? Tutustu työelämän kehittämisrahaan!

Tietoa julkisen alan työhyvinvoinnista - tarkastele ja vertaa tuloksia

Kuinka voivat kuntien, valtion ja kirkon työntekijät eri vuosina, eri ammatti- tai eri ikäryhmissä? Tarkastele ja vertaa tutkimusietoamme julkisen alan työoloista ja työhyvinvoinnista.

Tulorekisteri

Työnantaja, ilmoita ansio- ja palvelussuhdetiedot suoraan tulorekisteriin. Tulorekisteriin annettava palkkatietoilmoitus korvaa työnantajan vuosi-ilmoitukset.

Keva-päivä 2021 - Ilmoittaudu mukaan!

Kuinka voidaan julkisen alan töissä vuonna 2021? Poikkeustilanne kuormittaa, muokkaa työnkuvia ja työn tekemisen kulttuuria. Muutos tuo työelämään myös uusia mahdollisuuksia. Tarvitaan uudenlaista osaamista, motivaatiota ja johtamista, uutta ajattelua - ja voimavaroja!

Todistus maksetuista eläkemaksuista 

Voit tilata todistuksen maksetuista eläkemaksuista sähköpostilla laskutus(at)keva.fi