Kevan työnantajapalvelut

- sujuvaa asiointia verkossa

Palvelut työnantajille

Eläkemaksut ja palvelussuhdeasiat

Hoida eläkemaksut helposti. Aikataulut ja käytännön ohjeet palvelussuhteiden ja ansiotietojen ilmoittamiseen. Katso myös, miten voit vaikuttaa eläkemaksuihin.

Työnantajan verkkopalvelu

Kevan työnantajan verkkopalvelussa voit mm. seurata eläkemaksuihin liittyviä asioita ja käyttää Avaintiedot-palvelua, jossa voit tehdä myös työhyvinvointikyselyjä sekä tarkastella työnantajakohtaisia tilastoja.

Oppimisympäristö

Oppimisympäristöstä saat ajantaiset ja laadukkaat opintokokonaisuudet itsenäiseen verkko-opiskeluun: tukea ja työkaluja strategiseen työkykyjohtamiseen ja organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Avaintiedot-palvelu

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Kehittämisverkosto

Kehitämme yhdessä työkykyjohtamisen tapoja, joiden avulla me kaikki pystymme vastaamaan uudenlaisiin työelämän tarpeisiin: ketteryyteen, itse- ja yhteisöohjautuvuuteen, jatkuvaan oppimiseen ja yhteistyöhön.

Miten työnantaja toimii, kun työntekijä hakee eläkettä

Silloin kun työntekijäsi hakee eläkettä tai ammatillista kuntoutusta, tarvitsee työnantajan tehdä muutama asia. Katso ohjeet.

Kun järjestät palveluja uudelleen

Muutokset vaikuttavat henkilöstön eläketurvaan ja eläkemaksuihin. Asiantuntijamme auttavat muutostilanteissa.

Johda työkykyä ja työhyvinvointia

Asiakkaanamme saat tietoa, työvälineitä ja tukea strategisen työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisen ja aktiivisen tuen prosessien kehittämiseen sekä työkyvyttömyyden kustannusten hallintaan.

Työelämän kehittämisraha

Suunnitellaanko työyhteisössänne kehittämishanketta, jonka tavoitteena on työkyvyttömyysriskien pienentäminen? Tutustu työelämän kehittämisrahaan.

Tietoa julkisen alan työhyvinvoinnista - tarkastele ja vertaa tuloksia

Kuinka voivat kuntien, valtion ja kirkon työntekijät eri vuosina, eri ammatti- tai eri ikäryhmissä? Tarkastele ja vertaa tutkimusietoamme julkisen alan työoloista ja työhyvinvoinnista.

Tulorekisteri

Työnantaja, ilmoita ansio- ja palvelussuhdetiedot suoraan tulorekisteriin. Tulorekisteriin annettava palkkatietoilmoitus korvaa työnantajan vuosi-ilmoitukset.