Keva_PH_hero_1920x460.png 

Keva 60 vuotta
– luotettavaa eläketurvaa ja kestävää työelämää

 
Keva on yli miljoonan suomalaisen työeläkevakuuttaja.

Me pidämme huolta siitä, että entiset, nykyiset ja tulevat julkisen alan ammattilaiset saavat ansaitsemansa eläketurvan ja jaksavat työssään.

 

Viestinviejät – huolenpitoa sukupolvesta toiseen

Julkisen alan ammattilaisilla on ollut merkittävä rooli sodanjälkeisen Suomen rakentamisessa. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa nykypäivän huolenpitäjät jatkavat edeltäjiensä työtä. Viestinviejät-videossa tapaat yhteiskuntamme tärkeitä tekijöitä yli sukupolvien.

Pidämme huolta heistä, jotka pitävät huolta meistä

Sadattuhannet ammattilaiset julkisen alan työpaikoilla tekevät joka päivä työtä meidän kaikkien hyvinvoinnin hyväksi. Me Kevassa taas pidämme huolta heistä varmistamalla heidän eläketurvansa ja sen kestävän rahoituksen sekä tukemalla heidän työkykyään. Olemme toteuttaneet Kevan tehtäviä jo kuusi vuosikymmentä – ja työmme tänäänkin vaikuttaa vähintään yhtä kauas tulevaisuuteen.
 

Asiakkaamme ja kevalaiset kertovat

Eläkevisa.jpg

Testaa tietosi kepeässä eläkevisassa!

Kuinka hyvin olet perillä työeläkeasioista ja Kevan tehtävistä julkisen alan ammattilaisten eläkevakuuttajana? Testaa tietosi!

Tuemme ja palvelemme elämän eri käänteissä


Olemme tavallisten suomalaisten eläkevakuuttaja.

Helpotamme asiakkaidemme elämää tarjoamalla selkeitä ja sujuvia palveluja heidän eläkeasioidensa hoitamiseen. Autamme työnantajia pienentämään työkyvyttömyysriskejä, sillä mitä pidempään ihmiset jatkavat työssään, sitä parempi on heidän ja seuraavan sukupolven eläketurva.


 

Henkilöasiakkaille

Palvelemme 1,3 miljoonaa julkisen alan työntekijää ja eläkkeensaajaa. Tarjoamme kattavasti tietoa eläketurvasta, eläkkeistä ja kuntoutusvaihtoehdoista sekä sujuvat palvelut eläkeasioiden hoitamiseen. Tutustu eläketietoon ja hoida eläkeasiasi sujuvasti – kaikki helposti verkossa.

Työnantajiille

Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani työeläkevakuuttamisessa ja työkykyjohtamisessa. Kehitämme ja tutkimme kestävää työelämää ja tuotamme vaikuttavia palveluita yhdessä työnantajien kanssa. Tavoitteenamme on vähentää työkyvyttömyysriskejä siten, että vakuutettumme voisivat paremmin työssään ja voisivat jatkaa työuraansa eläkeikään saakka.

Yhteistyössä työterveyshuollon kanssa

Kun työntekijällä on työkyvyssä ongelmia, huolehditaan yhteistyössä työnantajan, työterveysyhtiön ja Kevan kanssa, että työntekijän asiat saadaan sujuvasti ratkaistua. Tietoa työterveyshuolloille -sivulla kootusti hyödyllistä tietoa etuuksista, jotka tulevat usein vastaan työkykyprosessin aikana.

Työnhakijoille

Kevalaisina teemme tärkeää työtä – pidämme huolta niiden ihmisten työeläketurvasta ja työkyvystä, jotka huolehtivat meidän suomalaisten hyvinvoinnista kaikkialla julkisella alalla. Tarjoamme monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia eri alojen osaajille sekä uudistuvan ja vastuullisen työyhteisön, jossa voit kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.

Hae oppia ja inspiraatiota Kevan tapahtumista ja koulutuksista


Tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu!

Järjestämme työnantajille, henkilöasiakkaillemme ja muille sidosryhmille vuosittain satoja maksuttomia tapahtumia tai koulutustilaisuuksia.


 

Ilmoittaudu kevään 2024 eläkeinfoihin

Tule eläkeinfoihimme kuulemaan, miten työeläke turvaa toimeentulosi eri elämäntilanteissa. Eläkeinfomme on tarkoitettu kaikille eläkkeestään kiinnostuneille julkisella alalla työskenteleville, työskentelit sitten kunnalla, hyvinvointialueella, valtiolla, kirkossa, Kelassa tai Suomen Pankissa.

Keva on GO-OPE-GO-tapahtumien kumppani

GO-OPE-GO on kasvatus- ja opetusalan vuotuinen puhetapahtuma, joka järjestetään Turussa 8.3. Tampereella 15.3. ja Helsingissä 22.3. Tavoitteena on luoda paikka uusille ajatuksille, ideoille ja kohtaamisille. Keva toimii tänä vuonna tapahtumissa pääyhteistyökumppanina.