Keva-päivä 2019 - Uusiutumisen ulottuvuudet

Ennakkotietoa Keva-päivästä

Päivän aikana käsitellään uusiutumisen eri ulottuvuuksia ja uudistumiskykyä yksilön, yhteisön ja yhteiskunnan eri näkökulmista.

Päivän juontaa YLEn Uutisvuodosta tuttu toimittaja Baba Lybeck, ja tapahtumassa alustavat muiden muassa Miikka Korja, Maria Ritola ja Fredrik Reinfeldt.

Ilmoittautuminen: Tapahtuma on kutsuvieratilaisuus,  ilmoittautumiskutsut lähetetään tammikuun aikana.
Lisätietoja: Marjaana Vuori, marjaana.vuori(at)keva.fi


Keva-päivä 2019.jpg

Alustava ohjelma ja puhujat 

8.00-9.00 Ilmoittautuminen ja aamiainen

9.00 Tilaisuuden avaus

Uudistuva Keva
Timo-Kietäväinen.jpg
Timo Kietäväinen, toimitusjohtaja, Keva

Kevan toimintaympäristö muuttuu. Toimitusjohtaja Timo Kietäväinen kertoo, miten olemme varautuneet muutoksiin ja miten uudistuminen näkyy asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

 

 

 

Voiko julkisrahoitteinen jättiläinen innovoida - esimerkkejä oppivuosista 
Miikka-Korja.jpg
Miikka Korja, kehittämisylilääkäri, neurokirurgi, HUS

Miikka Korjan mukaan HUS on kaikilla mittareilla mitattuna yksi Euroopan suurimmista ja laadukkaimmista yksiköistä alallaan, ja sillä on todella hyvät mahdollisuudet kehittyä
kansainvälisesti johtavaksi yksiköksi myös tekoälyavusteisen hoidon kehittäjänä. HUS on tällä vuosikymmenellä ollut niin ikään aktiivinen innovaatioyksikkö, minimaalisilla resursseilla. Miikka esittelee, minkälaisia innovaatioratkaisuja HUS:ssa on kokeiltu, ja mitä niistä on opittu.

 

Tekoäly - mahdollisuudesta toimintaan
Maria-Ritola.jpg
Maria Ritola, Yrittäjä, Iris.ai:n perustaja

Tekoälystä on puhuttu paljon viime vuosina. Teknologian kehitys on ollut huimaa, mutta kuten minkä tahansa uuden teknologian kohdalla, ilmassa on myös hypeä ja epärealistisia odotuksia. Hämmennystä lisää se, että pitkästä ja lyhyestä aikajänteestä puhutaan sekaisin. Maria Ritola käsittelee kehityskaaren tätä hetkeä: mitä se mahdollistaa ja kuinka mahdollisuuksiin tartutaan.

 

 

10.30-10.45 Kahvia

Miten toimia, kun kaikki ympärillä muuttuu?
Pauli-Waroma.jpg
Pauli Waroma, markkinointi- ja v
iestintäjohtaja, Pihlajalinna Oyj

Pauli Waroma on pitkän linjan markkinoinnin, brändinrakennuksen ja johtamisen ammattilainen, joka tykkää elää jatkuvan muutoksen keskellä. On mentävä eteenpäin, katsottava peiliin ja kyettävä jatkuvasti uusiutumaan – sekä ihmisenä, että organisaationa.

 

 


Luo itsesi uudelleen 
Manuela-Bosco.jpg
Manuela Bosco, taiteilija

Manuela Bosco on helsinkiläinen taiteilija, joka kertoo elämän uudelleenjärjestäytymisestä henkilökohtaisen ammattihistoriansa näkökulmasta. Syvä tietoisuuden taso voi luoda uusia maailmoja avaamalla uusia näkymiä mielen luonteeseen sekä tapaan toimia.

 

 

 

SOS! The demographical challenge to the developed world

Fredrik-Reinfeldt.jpgFredrik Reinfeldt, Economist, Former Prime Minister of Sweden

Muuttuvassa maailmassa yksi muutoksista on muita helpompi ennustaa: pallonpuoliskoamme dominoi tulevaisuudessa ikääntyneempi väestö. Mitkä ovat tällaisen demografisen kehityksen yhteiskunnalliset vaikutukset? Entä miten käy eläkejärjestelmämme? Ja ennen kaikkea, olemmeko osanneet varautua tähän muutokseen?

 

 

 

12.30-13.30 Lounas 


Työpajatyöskentelyä

16.00 Tilaisuus päättyy