Uusi Avaintiedot-palvelu on työkalu tehokkaaseen työkykyjohtamiseen

Digitalisaatio Keva Palvelut
Digitalisaatio Keva Palvelut

Uusi Avaintiedot-palvelu on nyt avattu kaikille kuntatyönantaja-asiakkaille. Palvelun avulla työnantajat saavat tietoa, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiolle aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Avaintiedot-palvelua on helppo käyttää ja kaikki tarpeellinen tieto on kätevästi yhdessä paikassa. Palvelussa on tietoja niin sairauspoissaolojen, varhaiseläkemenoperusteisten maksujen, työtapaturmien kuin työterveyshuollon kustannuksista. Kustannukset esitetään havainnollisesti graafeina. Organisaatiot voivat helposti lisätä omat tietonsa palveluun, jonka jälkeen ne voivat verrata niitä muiden organisaatioiden tietoihin.

Avaintiedot-palvelu on kehitetty jo monelle asiakkaallemme tutun Kaari-laskurin pohjalta. Kun palvelu on nyt digitalisoitu, palvelu tulee kaikkien kuntatyönantajien käyttöön. Palvelua voi käyttää nyt itsenäisesti osana työkykyjohtamista.

Muille julkisen alan työnantajille Avaintiedot avataan seuraavassa vaiheessa.

Johda strategisesti organisaatiosi työkykyä ja vaikuta aktiivisesti työkyvyttömyyskustannuksiin! Tutustu Avaintiedot-palveluun työnantajan verkkopalvelussa ja ota se käyttöösi, se kannattaa.

Lue lisää Avaintiedot-palvelusta sekä sen käyttöönotosta ja käyttöoikeuksista.

Keva kehittää ja digitalisoi palveluitaan

Nyt avattu Avaintiedot-palvelu on yksi Kevan kehitysaskeleista kohti parempaa ja entistä digitaalisempaa asiakaspalvelua.

- Keva jatkaa jo alkanutta palveluiden digitalisaatiota ja tuo lähiaikoina työnantaja-asiakkaille uusia digitaalisia palveluita kuten työhyvinvointikyselyn, kertoo varatoimitusjohtaja Tapani Hellstén.

- Vakuutetut ovat voineet jo jonkin aikaa tehdä eläkehakemukset ja ammatillisen kuntoutuksen hakemukset sähköisesti Omat eläketietosi -verkkopalvelussa. Tätä palvelua kehitetään jatkuvasti ja sen käytettävyyttä parannetaan. Tavoitteena on, että entistä useampi vakuutettu ja eläkkeensaaja hoitaisi eläkeasiansa verkossa, Hellstén toteaa.

Avaintiedot-palvelu

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.

Työnantajan verkkopalvelu

Voit hoitaa palvelussuhteiden ilmoitusliikennettä ja tarkastella työnantajakohtaisia eläketilastoja ja -ennusteita.