Työelämän kehittämisrahaa haki 51 organisaatiota

Palvelut Työelämä
Palvelut Työelämä

Rahoitamme vuonna 2021 kuntien, kunta- ja sote-yhtymien, kuntien osakeyhtiöiden ja kuntakonsernien sekä kirkon työnantajien työelämän kehittämishankkeita. Hakuaika päättyi 28.5. Rahoitushakemuksia otettiin yhteensä vastaan 51 organisaatiosta.

Hakemusten määrä on pysynyt hyvällä tasolla jo usean vuoden ajan. - Määrät osoittavat, että julkisen alan organisaatioissa pidetään työkykyjohtamisen kehittämistä tärkeänä, arvioi kehittämispäällikkö Taina Tuomi.

Työelämän kehittämisrahan avulla työnantajat voivat saada tukea työelämän kehittämistoimintaan. Keva tukee vuosittain hankkeita, joilla vahvistetaan strategista työkykyjohtamista ja työhyvinvointia. Tavoitteena on työkyvyttömyysriskin ennaltaehkäisy.  

Hankeorganisaatioille on tarjottu tukea hakemiseen kevään aikana järjestetyissä webinaareissa. Lisäksi organisaatiot ovat voineet varata yksityisen sparrausajan Kevasta oman hankeidean kirkastamiseen tai hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Tukimahdollisuutta hyödynnettiinkin entistä aktiivisemmin.

Päätökset hankerahoituksesta ilmoitetaan hakijoille ja julkaistaan Kevan verkkosivuilla elokuussa viikolla 33.