Kohti uutta arkea – mitä tapahtuu työkykyjohtamiselle?

Palvelut Työkyky
Palvelut Työkyky

Koronan hellittäessä ja poikkeustilannetta purettaessa useilla työpaikoilla pohditaan, millainen arki työyhteisöön halutaan rakentaa.

Muutokset työskentelytavoissa, työkulttuurissa ja yhteisöllisyyden rakentamisessa haastavat myös työkykyjohtamista. Esihenkilöiltä ja HR:ltä odotetaan joustamista ja mukautumista erilaisiin tarpeisiin, omaa hyvinvointia unohtamatta.

Johda työkykyä uudessa arjessa - ohjeita esihenkilöille

Olemme suunnitelleet esihenkilöiden tueksi ohjeistuksen, kuinka johtaa henkilöstö työkykyä ja samalla huolehtia omasta jaksamisestaan uudessa arjessa. Ohjeistus on kaikkien työnantaja-asiakkaidemme hyödynnettävissä Oppimisympäristössä. Se toimii itsenäisenä kokonaisuutena, mutta halutessaan tietoja poikkeusajan työkykyjohtamisesta voi myös syventää moduulin ”Kehitä osaamistasi ja johda tehokkaasti poikkeustilanteessa” avulla. Molemmat moduulit löytyvät Oppimisympäristön oppimiskokonaisuudesta "Koronatilanne: Johda henkilöstön työkykyä poikkeustilanteessa". 

Hyvät toimintatavat jakoon

Onko organisaatiossanne tuotettu oma, hyväksi havaittu ohjeistus tai uusia toimintamalleja uudessa arjessa toimimiseen ja haluaisitte laittaa hyvän kiertämään muillekin organisaatioille? Julkaisemme mielellämme esimerkkejä julkisen alan työnantajien kehittämistä malleista. Voit ottaa asiaan liittyen meihin yhteyttä sähköpostitse kevapalvelu(at)keva.fi.