Kevan ilme ja logo muuttuvat

Keva
Keva

Keva uudisti vuoden 2017 alusta ilmeensä ja logonsa. Uudistuksen taustalla on se, että Keva käy läpi suurta muutosta.

- Sote- ja aluehallintouudistus tuovat muutoksia toimintaympäristöömme, erityisesti Kevan asiakkuuksiin, kun uudet maakuntakonsernit tulevat asiakkaiksemme. Lisäksi kehitämme voimakkaasti mm. digitaalisia palveluitamme sekä asiakkuusajattelua. Keva on myös uudistanut organisaatiorakennettaan ja käynnistänyt useita vuoden 2019 loppuun saakka jatkuvia uudistushankkeita, joilla lisäämme toimintamme tuloksellisuutta, kertoo toimitusjohtaja Timo Kietäväinen.

- Logon uudistaminen kuvaa hyvin uudistuvaa Kevaa, hän korostaa.

Kevan uusi iskulause on vuoden alusta ”Julkisen alan työeläkeosaaja”. - Tällä korostamme erityistä asemaamme työeläkekentässä. Olemme nyt ja tulevaisuudessa erityisesti julkisen alan eli kuntien, maakuntien, valtion ja evankelis-luterilaisen kirkon työeläkeosaaja, Kietäväinen toteaa.

Kevan uuden logon on suunnitellut suunnittelujohtaja Petteri Meriluoma markkinointitoimisto Zeeland Familystä.

- Kevan uuden visuaalisen identiteetin suunnittelu oli mielenkiintoinen ja antoisa tehtävä, sillä Kevalla on merkittävä rooli suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin turvaajana. Työmme tulosten on määrä kommunikoida Kevan uutta strategiaa ja uudistuvaa toimintaa, kertoo suunnittelujohtaja Petteri Meriluoma.

- Kevan tunnus koostuu vahvasti muotoillusta tekstilogosta. Kirjaimet ovat ikään kuin liikkeessä, kuvaten aktiivista asiantuntijuutta. Logon värit, tumma ja vaalea sininen, viestivät Kevan luotettavuutta, vastuullisuutta ja vakautta. E-kirjaimen viivojen pinoutuva muoto kuvaa kasvua ja kehittymistä, nousua kohti tulevaisuutta, Meriluoma kertoo.

Yhteisöilmeen muihin elementteihin kuuluvat mm. ikoni- ja kuvitusmaailmat sekä kuvalinja, joka kuvaa julkisen sektorin eri ammattikuntien asiantuntijoiden vuorovaikutustilanteita suomalaisessa arjessa.

Uusi ilme tulee käyttöön 2.1.2017.

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Timo Kietäväinen, Keva, p. 020 614 2201
Asiakkuusjohtaja Sami Haukioja, Zeeland Family, p. 050 599 5225