Jussi-Pekka Rantanen Kevan lakiasiainjohtajaksi

Keva
Keva

Kevan lakiasiainjohtajaksi on valittu oikeustieteiden kandidaatti Jussi-Pekka Rantanen. Hän siirtyy Kevaan Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melasta eläkeyksikön päällikön tehtävästä.

Rantanen on työskennellyt Kevassa aiemmin vuosina 2005-2019 muun muassa lakiasiainpäällikkönä ja lakimiehenä. Lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta muualta työeläke- ja sosiaalivakuutusalalta.

- Kun Kevan lakiasiainjohtajan paikka tuli auki, tiesin heti, että kyseessä on tehtävä, johon haluan hakea. rantanen_jussipekka_400x400.jpgTehtävä on haastava ja todellinen näköalapaikka valmisteilla oleviin suuriin muutoksiin työeläkealalla. Tärkeimpänä näistä tietysti työeläkejärjestelmien yhdistäminen. Monipuolinen kokemukseni työeläketurvan päivittäisestä toimeenpanosta, työeläkealan tietojärjestelmistä sekä työeläkelainsäädännön kehittämisestä tukee onnistumistani tehtävässä. Tietysti on myös helppo palata tuttuun ja huippumukavaan työyhteisöön, kertoo Rantanen.

- Jussi-Pekka vahvistaa Kevan uudistumista osaamisellaan ja pitkällä Kevan tuntemuksellaan. Olen erittäin iloinen, että saamme hänet työyhteisöömme, toteaa toimitusjohtaja Timo Kietäväinen.

Rantanen vetää Kevassa Juridiset palvelut -yksikköä ja raportoi toimitusjohtaja Timo Kietäväiselle. Hän aloittaa Kevassa marraskuun alussa.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Timo Kietäväinen, puh. 020 614 2201