Kevan toimitusjohtajan tehtävään kuusi hakijaa

Keva
Keva

Haku Kevan toimitusjohtajan tehtävään päättyi tänään.

Kevan toimitusjohtajan tehtävään on hakenut kuusi henkilöä. Määräaika hakemuksille päättyi tänään maanantaina virka-ajan päättyessä.

Hakijat:

Kiander, Jaakko, valtiotieteiden tohtori

Kuokkanen, Joni, DI

Mikander, Kimmo, OTK, KTM, Executive MBA

Mörttinen, Leena, valtiotieteiden tohtori, ekonomi

Randell, Aleksi, VTM

Välikangas Jarkko, opistotaso

Toimitusjohtajan viran kelpoisuusehtoina ovat ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus, sekä käytännössä osoitettu johtamistaito- ja johtamiskokemus. Lisäksi painotetaan mm. työeläkealan tuntemusta, laajaa suhdeverkostoa yhteiskunnallisiin toimijoihin, kansainvälistä kokemusta ja soveltuvia verkostoja, strategista, näkemyksellistä johtajuutta, ymmärrystä digitalisaatiosta sekä kokemusta onnistuneiden muutosprosessien johtamisesta.

Toimitusjohtajan valitsee Kevan hallitus. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Kietäväinen on kertonut jäävänsä eläkkeelle marraskuun alusta.

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön ja Suomen Pankin eläkeasioista. Keva palvelee yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa ja vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoittamisesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Kevassa työskentelee n. 500 työntekijää.

Lisätiedot:

Reija Hyvärinen, viestintäjohtaja
p. 040 750 2999


Lisää aiheesta: 

Kevan toimitusjohtaja vaihtuu – Kietäväinen eläkkeelle ensi syksynä