Keva mukana USCO-hankkeessa – tulossa USCO Hackathon 10.10.

Keva Työelämä
Keva Työelämä

Keva on mukana Laurea ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston vetämässä USCO-hankkeessa (Using Digital Co-Creation for Business Development). Tutkimushankkeen tavoitteena on kehittää liiketoimintaa digitalisaatiota hyödyntäen. Siinä etsitään uutta tietoa ja kokemuksia digitaalisten, osallistavien työvälineiden ja yhteiskehittämisen menetelmien käytöstä.

Haku on auki – tule mukaan USCO Hackathon -työpajaan!

Lokakuun 10. päivä järjestetään USCO-hankkeen organisaatioiden, startuppien ja kehittäjämielisten yhteinen palveluiden USCO Hackathon 10.10. -työpaja - Miltä palvelut näyttävät tulevaisuudessa?

Hackantonissa luomme yhdessä uusia palvelukonsepteja ja kehitämme vanhoja – lopputuloksena 20 palveluideaa tai -konseptia, tulevaisuuden Suomelle. Mukaan mahtuu 150 osallistujaa!

Haku on auki startupeille ja business- tai palveluidean omaaville henkilöille. Hae mukaan 20.8 mennessä osoitteessa www.lyyti.in/uscohack. Muille osallistujille ilmoittautuminen aukeaa 21.8.

Aika: 10.10. klo 10.00 – 22.00
Paikka: Laurea, Leppävaara, Vanha maantie 9, Espoo.
Hackathon-työpaja: Tiimit kehittävät palveluita suomalaisille hyödyntäen startuppien ideoita ja ketteryyttä, USCO-organisaatioiden asiakaspersoonia, asiantuntijoiden osaamista ja palvelumuotoilun ketteriä menetelmiä. Tuloksena syntyy uusia palveluita, palvelukonsepteja ja paranneltuja palveluita.

Jokaisessa tiimissä on aina:

  • 1 startup
  • 3 – 4 eri USCO-organisaatioiden asiantuntijoita
  • 2-3 mukaan hakeneita kehittäjämielisiä henkilöitä

Lisätietoja

USCO Hackathon -esite (Pdf)
www.uscoproject.fi
USCO Hackathon tulossa 10.10. - Miltä palvelut näyttävät tulevaisuudessa?