Keva otti käyttöön Suomi.fi-viestit

Eläkkeet
Eläkkeet

Keva on ottanut käyttöön Suomi.fi-viestit. Voit jatkossa saada ilmoituksen eläke- tai kuntoutusasiastasi Suomi.fi-palvelun kautta, jos olet tilannut Suomi.fi:ssä sähköiset viestit viranomaisilta. Uudistus ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

Keva otti huhtikuussa 2022 käyttöön Suomi.fi-viestit. Se tarkoittaa sitä, että jos olet tilannut sähköiset viestit viranomaisilta Suomi.fi-palvelussa, saat Suomi.fi-palvelun kautta ilmoituksen, kun Omat eläketietosi -palvelussa on sinulle uusi asiakirja.

Jos olet tilannut Omat eläketietosi -palvelussa paperittoman palvelun, saat viestin itsellesi vain Kevasta. Et saa silloin toista viestiä Suomi.fi-palveluun. Entinen käytäntö ei silloin muutu.

Ilmoitamme sinulle saapuvista uusista asiakirjoista ja päätöksistä huhtikuusta alkaen siis kolmella eri tavalla

  1. suoraan sähköpostilla tai tekstiviestillä Kevasta, jos olet tilannut paperittoman palvelun Omat eläketietosi -palvelussa (itse asiakirjan voit lukea Omat eläketietosi -palvelussa)
  2. Suomi.fi-palvelun kautta, jos olet ottanut sähköiset viestit käyttöön Suomi.fi-palvelussa, mutta et ole tilannut paperitonta palvelua Omat eläketietosi -palvelussa (itse asiakirjan voit lukea Omat eläketietosi -palvelussa)
  3. paperipostilla, jos et ole tilannut sähköisiä ilmoituksia Suomi.fi:stä tai paperitonta palvelua Kevasta (asiakirja tulee sinulle postissa kotiin ja voit lukea sen myös Omat eläketietosi -palvelussa).

Tilaa paperiton palvelu Kevasta

Tilaa Kevasta paperiton palvelu. Saat sen jälkeen asiakirjasi vain Omat eläketietosi -palveluun. Paperiton palvelu on ajantasainen, turvallinen ja luontoystävällinen tapa hoitaa asioita.

Tilaa myös sähköiset ilmoitukset sinulle saapuvista viesteistä, asiakirjoista ja hakemusasiasi etenemisestä. Näin voimme olla yhteydessä sinuun mahdollisimman nopeasti, kun palvelussamme on sinulle viestejä tai muuta postia.

Tilaus hoituu kätevästi seuraavasti. Tunnistaudu ensin Omat eläketietosi -palveluun. Mene Omat tietoni -kohtaan klikkaamalla omaa nimeäsi palvelun yläkulmasta. Päivitä palveluun oma henkilökohtainen puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi, niin saat viestit oikeaan paikkaan, vaikka työpaikkasi vaihtuisi tai jäät eläkkeelle.