Keva är partner för GO-OPE-GO-evenemangen

Evenemang
Evenemang

I år är Keva huvudsamarbetspartner för GO-OPE-GO-diskussionsevenemangen.

GO-OPE-GO är en årlig turné med diskussionsevenemang inom pedagogik och undervisning som ordnas i Åbo, Tammerfors och Helsingfors.

Syftet med evenemangen är att fungera som en plattform för nya tankar, idéer och möten. Evenemangen ordnas genom frivilliga insatser, från lärare till lärare.

Evenemangen på våren 2024 ordnas enligt följande:

  • GO-OPE-GO Åbo 8.3.2024
  • GO-OPE-GO Tammerfors 15.3.2024
  • GO-OPE-GO Helsingfors 22.3.2024

På agendan står 5–7 expertanföranden på cirka 20 minuter som gäller olika områden i samhället. På varje evenemang kommer också Kevas specialist att ta till orda.

På evenemanget i Åbo berättar kundchef Kaisa Hakkarainen om arbetsförmågan och hur den kan upprätthållas i alla skeden av yrkeskarriären.

I Tammerfors berättar chefsekonom Joonas Rahkola bland annat om hur den åldrande befolkningen och pensionsavgången bland lärarna påverkar behovet av arbetskraft.

På evenemanget i Helsingfors berättar forskningsdirektör Laura Pekkarinen om forskningsdata om arbetshälsan inom pedagogik och undervisning.

Ta del av programmet för turnén och anmäl dig på Go-Ope-Go ry:s webbplats! Programmet är på finska.

Aktuell information om talarna och förhandsglimtar av evenemangen publiceras också på Go-Ope_Go:s sociala kanaler. Följ med evenemanget:

Go-Ope-Go på Instagram 

Go-Ope-Go på Facebook