Keva on GO-OPE-GO-tapahtumien kumppani

Työelämä Tapahtumat
Työelämä Tapahtumat

Keva toimii tänä vuonna kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille suunnatun GO-OPE-GO -puhetapahtumakiertueen pääyhteistyökumppanina.

GO-OPE-GO on kasvatus- ja opetusalan vuotuinen puhetapahtuma, joka järjestetään Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

Tapahtumien tavoitteena on luoda paikka uusille ajatuksille, ideoille ja kohtaamisille. Tapahtumat järjestetään talkoovoimin, opettajilta opettajille.

Kevään 2024 tapahtumat järjestetään seuraavasti:

  • GO-OPE-GO Turku 8.3.2024
  • GO-OPE-GO Tampere 15.3.2024
  • GO-OPE-GO Helsinki 22.3.2024

Ohjelmassa on 5–7 noin 20 minuutin mittaisia asiantuntijapuheenvuoroja yhteiskunnan eri aloilta. Kussakin tapahtumassa kuullaan myös Kevan puheenvuoro:

Turun tapahtumassa asiakaspäällikkö Kaisa Hakkarainen puhuu työkyvystä ja sen ylläpitämisestä uran kaikissa vaiheissa otsikolla ”Olisiko aika puhua työurasuunnitelmista?”​

Tampereella pääekonomisti Joonas Rahkolalta kuullaan puheenvuoro ”Väestö ikääntyy ja opettajat eläköityvät - mistä rahat ja lisää työvoimaa?​”.

Helsingin tapahtumassa tutkimusjohtaja Laura Pekkarinen avaa tutkimustuloksia kasvatus- ja opetusalan työhyvinvoinnista puheenvuorossaan ”Työhyvinvointi julkisen alan työpaikoilla​”.

Tutustu tapahtumakiertueen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Go-Ope-Go ry:n verkkosivuilla!  

Ajankohtaisia puhujapäivityksiä ja ennakkotunnelmia tapahtumista julkaistaan myös Go-Ope_Go:n somekanavissa. Ota seurantaan:

Go-Ope-Go Instagramissa

Go-Ope-Go Facebookissa