Opiskelija - toimita tammikuussa Kevaan tiedot opinnoistasi

Työkyky
Työkyky

Jos opiskelet Kevan tuella ammatillisessa kuntoutuksessa, lähetä meille tammikuussa tiedot opintojesi alkamisesta ja suorituksistasi. Vaihtoehtoisesti voit jakaa opintotietosi meille Koski-palvelun kautta. Lähetä meille myös verokorttisi vuodelle 2022.

Kuntoutusetuuksien maksamista varten tarvitsemme tiedot opintojesi alkamisesta ja opintosuorituksistasi. Palauta ”Opiskelun alkamisilmoitus ja selvitys opintomenestyksestä” -lomake sekä ajantasainen opintorekisteriote Kevaan tammikuussa opintojen alkaessa. Täytä lomake oppilaitoksen edustajan tai työpaikkaohjaajan kanssa.

Asiakirjat voit lähettää vaivattomasti Omat eläketietosi-palvelussa. Kirjautumisen jälkeen valitse sivuvalikosta Ammatillisen kuntoutuksen palvelut ja Lähetä asiakirja.

Vaihtoehtoisesti voit jakaa meille opintojesi suoritustiedot Opintopolun Koski-palvelusta. Kun jaat tietosi, sinun ei tarvitse toimittaa Kevaan erikseen opiskelun alkamisilmoitusta ja opintorekisteriotetta.

Näin jaat tiedot Koski-palvelusta:

  1. Kirjaudu pankkitunnuksilla Koski-palveluun www.opintopolku.fi/koski
  2. Siirry kohtaan ”Jaa suoritustietoja”. Valitse jaettavat suoritustiedot ja kopioi linkki itsellesi.
  3. Kirjaudu Kevan Omat eläketietosi -palveluun. Siirry kohtaan ”Viestit”. Valitse viestin aiheeksi ”Ammatillinen kuntoutus” ja lähetä linkki viestillä.

Voit hakea opiskelijan normikorvausta Omat eläketietosi -palvelussa sen jälkeen, kun olet toimittanut Kevaan yllä mainitut opintotiedot. Normikorvaus on tarkoitettu opiskeluun liittyvien kulujen (mm. opiskelutarvikkeiden ja tutkintomaksujen) korvaamiseen.

Tarkemmat ohjeet löydät:

Ohje opiskelijalle.pdf (128 kb)

 

Toimita meille myös verokortti

Toimita meille vuoden alussa myös uusi verokortti kuntoutusetuutta varten, jotta voimme pidättää etuudestasi oikean veromäärän.

Lisätietoa löydät sivulta

Hyvää opiskelukevättä!