Keva on työeläketoimialan luotetuin

Keva
Keva

Keva on toimialansa luotetuin toimija T-Median tänään julkaiseman organisaatioiden luottamusta ja mainetta mittaavan tutkimuksen mukaan.

Kevan kokonaismaine on parantunut kaikilla tutkituilla osa-alueilla selvitykseen osallistumisen aikana vuodesta 2014 alkaen. Erityisesti vastaajat luottavat Kevan taloudelliseen osaamiseen sekä arvostavat tapaa toimia avoimesti ja tarjottujen palveluiden laatua. Työ kokonaismaineen eri osa-alueiden parantamiseksi jatkuu, jotta kaikissa oltaisiin tulevaisuudessa hyvällä tasolla.

- Kiitämme saamastamme luottamuksesta. Suoraan kansalaisilta saatu palaute lämmittää mieltä. Tulokset ilahduttavat, sillä ne ovat pitkäjänteisen työn tulosta. Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat toimintamme perusta ja tärkeä tekijä luottamuksen pohjana, toimitusjohtaja Timo Kietäväinen sanoo.

- Kevan työ asiakaskokemusten ja tehokkuuden parantamiseksi jatkuu. Koko työeläketoimialalla on vielä paljon parannettavaa luottamuksen vahvistamisessa. Se onnistuu parhaiten avoimesti toimien.

- Toimiala elää merkittävien muutosten aikaa ja tähän kehitykseen olemme pystyneet vastaamaan hyvin yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa toimien. Näin aiomme myös jatkaa, Kietäväinen kertoo.

LuottamusMaine_Keva.png