Iloa ja tukea työterveysyhteistyön kehittämisverkostosta

Palvelut Asiakkaat kertovat
Palvelut Asiakkaat kertovat

Kesällä käynnistynyt työterveysyhteistyön kehittämisverkosto kokoaa henkilöstöpalveluiden, työterveyshuollon ja työsuojelun ammattilaisia yhteisten teemojen ja kehittämisen äärelle.

Verkosto työskentelee tapaamisten ja verkkotreffien ohella itsenäisesti siirtäen tapaamisissa saatuja oppeja käytäntöön omaan organisaatioon ja toimintaympäristöön.

Verkoston ensimmäisessä tapaamisessa keskustelua käytiin muun muassa siitä, missä on nyt jo onnistuttu työterveysyhteistyössä ja yhteistyön kehittämistarpeista. Kehittämisverkostossa paneudutaan jatkossa erityisesti työterveysyhteistyön rakenteisiin ja käytäntöihin ja niiden kehittämiseen.

Pohjois-Karjalan terveys- ja hyvinvointipalvelujen kuntayhtymä Siun soten työhyvinvointipäällikkö Kati Koppinen ja työsuojelupäällikkö Mikko Simonen sekä Siun Työterveys Oy:n johtava työterveyslääkäri Leena Kiiski osallistuvat verkoston toimintaan kuullakseen näkemyksiä, toimintamalleja ja ratkaisuehdotuksia myös muilta saman alan toimijoilta. Katso videolta, millaisia odotuksia Siun sotessa on kehittämisverkostolle.