AvaintiedotAvaintiedot_banner_400x400.jpg.png

Avaintiedot-verkkopalvelun avulla saat tietoa siitä, millaisia kustannuksia työkyvyttömyys organisaatiollesi aiheuttaa ja mitä ilmiöitä on kustannusten taustalla.  

Avaintiedot-webinaarit

Ota Avaintiedot-palvelu käyttöösi asiantuntijoidemme opastuksella. Ilmoittaudu mukaan! 

 

Tiedot helposti yhdessä paikassa

Selkeistä graafeista on helppo hahmottaa esimerkiksi kustannusten kehitys eri vuosina. Oman organisaation tietoja voi verrata muiden organisaatioiden tietoihin ja tämän viiteryhmän voi itse määrittää.

 

Saat tietoa mm. seuraavista kustannuksista:

  • sairauspoissaolojen suorat kustannukset
  • työtapaturmat
  • työterveyshuollon kustannukset korvausluokittain.

Lataa Avaintiedot esitteemme tästä.

Ota yhteyttä

Lisätietoja Avaintiedoista saat asiakaspäälliköltäsi tai sähköpostitse kevapalvelu[at]keva.fi. Oman asiakaspäällikkösi yhteystiedot löydät työnantajan verkkopalvelusta.

 

Helppokäyttöinen palvelu hyödyntää jo olemassa olevaa tietoa 

Avaintiedoissa hyödynnetään mahdollisimman paljon jo olemassa olevia tietoja. Organisaation tehtävänä on ainoastaan toimittaa sairauspoissaololaskentaan liittyvät keskeytystiedot. Yksittäiset henkilöt eivät ole tunnistettavissa tiedoista.

Avaintiedoilla tuloksiin

Avaintiedot-palvelulla tuetaan työkyvyn johtamista. Teimme laadullisen analyysin Siun Sote työkykyjohtamisesta Avaintietojen avulla. Lue arviomme tuloksista täältä: 

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS on karsinut työkyvyttömyyskustannuksia Kevan Avaintiedot-palvelun avulla. Tutustu HUSin toimintamalliin täältä: 

Joensuun kaupunki on saanut hyviä tuloksia sairauspoissaolojen vähentämisessä Avaintiedot-palvelun ja Kevan asiantuntijoiden tuella. Katso video alta!

 

Avaintiedot-palvelun käyttöönotto ja käyttöoikeudet

Avaintiedot-palveluun pääsee kirjautumalla työnantajan verkkopalveluun

Ennen Avaintiedot-palvelun käytön aloittamista henkilön, jolla on Katso-rooli KEVA – Taloussuunnittelusta vastaavan palvelut, tulee hyväksyä Avaintiedot-palvelun käyttöehdot. Samalla hän voi antaa luvan käyttää oman organisaationsa tietoja verrokkiryhmässä.

Käyttöönottohyväksymisen jälkeen Avaintiedot-palveluun pääsee kaikilla Kevan Katso-rooleilla.

Lisätietoja työnantajan verkkopalvelusta ja Kevan Katso-rooleista

Avaintiedot-palvelun käyttäminen koko laajuudessaan edellyttää työnantajalta keskeytystietojen, työterveyshuoltokustannusten ja työtapaturmamaksujen lisäämisen sekä tietojen julkaisun verrokkitietoina. Ohjeet näiden tietojen syöttämiseen löydät palvelun käyttöohjeesta kohdassa ”Ohjeet”.

Lisäopastusta saat tarvittaessa omalta asiakaspäälliköltäsi tai työnantaja-asiakkaiden puhelinpalvelusta 020 614 2438.