Työhyvinvointikyselyn tuloksista toiminnan kehittämiseen

Palvelut Työkyky
Palvelut Työkyky

Toteutettiinko organisaatiossasi Kevan työhyvinvointikysely? Haluaisitko hyödyntää työhyvinvointikyselyn tuloksia, mutta et ole ihan varma, millä tavoin tulosten avulla voitaisiin kehittää tiimin toimintaa ja parantaa työhyvinvointia? Kevan kokeneiden työhyvinvointiasiantuntijoiden suunnittelema, video-ohjattu työpaja on vastaus tähän tarpeeseen.

Kevan työhyvinvointikysely on verkkopalvelu, jolla työnantaja voi toteuttaa laadukkaan ja luotettavan työhyvinvointikyselyn itsenäisesti ja joustavasti oman aikataulun mukaisesti. Tarjoamme myös tietoa ja tukea myös siihen, miten kyselyn tulokset linkitetään osaksi organisaation tuloksellista kehittämistyötä.

Oppimisympäristöstä tukea työhyvinvointikyselyn tulosten käsittelyyn

Olemme avanneet Oppimisympäristöön uuden opintokokonaisuuden "Työhyvinvointikyselyn tuloksista toiminnan kehittämiseen". Kevan kokeneiden työhyvinvointiasiantuntijoiden suunnitteleman video-ohjatun työpajan avulla tiimien toimintaa voidaan suunnitella ja kehittää yhdessä työhyvinvointikyselyn tulosten pohjalta. Aiempaa kokemusta työpajan vetämisestä ei tarvita - opintokokonaisuuden kattavien ohjeiden ja materiaalien avulla tulosten käsittely esim. tiimin kesken onnistuu vaivatta.