Ilmoittaudu kevään 2024 eläkeinfoihin

Eläkkeet
Eläkkeet

Tule eläkeinfoihimme kuulemaan, miten työeläke turvaa toimeentulosi eri elämäntilanteissa.

Eläkeinfomme on tarkoitettu kaikille eläkkeestään kiinnostuneille julkisella alalla työskenteleville, työskentelit sitten kunnalla, hyvinvointialueella, valtiolla, kirkossa, Kelassa tai Suomen Pankissa.

Eläkeinfot järjestetään webinaarina. Voit seurata tilaisuutta tietokoneeltasi, tabletilta tai vaikka älypuhelimestasi. Ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden jälkeen linkki videotallenteeseen, joka on katsottavissa kahden viikon ajan.

Eläkeinfo vanhuuseläkeikää lähestyville

Saavutatko vanhuuseläkeikäsi lähiaikoina? Tule kuulemaan Kohti uutta elämänvaihetta -infoon, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon vanhuuseläkeikäsi lähestyessä.

Eläkeinfo Kohti uutta elämänvaihetta 15.2.2024 - tilaisuus on pidetty

Eläkeinfo kaikille eläkkeistä kiinnostuneille

Tule kuulemaan, miten työeläke turvaa toimeentulosi eri elämäntilanteissa. Kerromme eri eläkevaihtoehdoista niin iän kuin sairauden perusteella, ammatillisesta kuntoutuksesta, eläkkeen määrään vaikuttavista asioista ja eläkkeen hakemisesta.

Valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu!

Eläkeinfo 14.3.2024 – tilaisuus on pidetty

Eläkeinfo 23.5.2024 – tilaisuus on pidetty

 

Eläkeinfo henkilöille, joiden työkyky on heikentynyt

Koetko työkykysi heikentyneen? Haittaako sairaus työskentelyäsi? Tule kuulemaan, mitä keinoja Kevalla on tukea työkykyäsi tai työhön paluutasi sairauslomalta.

Eläkeinfo henkilöille, joiden työkyky on heikentynyt 14.5.2024 - tilaisuus on pidetty

 

Eläkeinfo ruotsiksi

Voit osallistua keväällä myös yhteen ruotsinkieliseen eläkeinfoon. Sisällöltään se on samanlainen kuin suomenkieliset eläkeinfot 14.3. ja 23.5.

Pensionsinformation 18.4.2024 – tilaisuus on pidetty