Pensionsproffs för den offentliga sektorn

Om Keva

Information om pensioner

När kan man gå i pension och hur ansöker man om pension? Information om pensionsalternativ, pensionens belopp och pensionsskyddet i förändringssituationer.

Tjänsten Min pension

Kolla ditt pensionsutdrag, beräkna ditt pensionsbelopp med pensionskalkylatorerna, sök pension eller yrkesinriktad rehabilitering, titta på betalningsuppgifter om din pension, höj din skatteprocent eller ändra kontonumret och beställ aviseringar om beslut och dokument.

Webbtjänsten för arbetsgivare

I webbtjänsten uträttar du arbetsgivarnas ärenden i anknytning till pensioner och pensionsavgifter. Du har tillgång till webbtjänsten vardagar kl. 8.00 - 19.00.

Nyckeluppgifter

Nyckeluppgifter

Håll kostnaderna för arbetsoförmåga i schack med tjänsten Nyckeluppgifter. Du får information om hurdana kostnader arbetsoförmåga förorsakar din organisation och vad kostnaderna beror på. Du kommer till Nyckeluppgifter genom att logga in i webbtjänsten för arbetsgivare.

Pensionsavgifter och anställningar

Sköt pensionsavgifterna behändigt. Tidtabeller och anvisningar för anmälan av anställningar och inkomster. Kolla också hur du kan inverka på pensionsavgifterna.

När du omorganiserar tjänster

Ändringarna påverkar personalens pensionsskydd och pensionsavgifterna. Våra experter står till din tjänst i förändringssituationer.

Arbetslivstjänster till din tjänst

Du som är kund hos oss får tillgång till ett brett utbud tjänster för strategisk ledning av arbetsförmåga och arbetshälsa.

Pensionstagare

Information om arbete under tiden med pension, pensionsbetalningsdagar, beskattning och arbetspensionskortet.

Nedsatt arbetsförmåga

Om arbetsförmågan minskar och gör det svårt att klara av arbetet, är det viktigt att du tar tag i saken så tidigt som möjligt.

Hållbarhet

Vi bär ansvar för våra kunder, placeringsverksamheten och vår personal samt för vårt verksamhetssätt.

Bostäder och lokaler

Keva hyr ut högklassiga bostäder och lokaler: kontor, bostäder, affärslokaler, köpcentra och hotell. Objekten är främst belägna i huvudstadsregionen och i tillväxtcentra.

För media och intressenter

Har du några frågor, vill du veta något om Keva? Ta kontakt - vi berättar gärna mer.

Resultatinformation

Kevas verksamhetsberättelser, bokslut och resultatmeddelanden.