Kuntoutusasiatkin hoituvat kätevästi sähköisesti

Digitalisaatio Keva Palvelut
Digitalisaatio Keva Palvelut

Ammatillista kuntoutusta voit hakea helpoiten Omat eläketietosi -palvelun kautta.

Jos olet jo ammatillisen kuntoutuksen asiakas, lähetä viestit ja asiakirjat kuntoutusasiantuntijallesi tietoturvallisesti Omat eläketietosi -palvelussa.

Milloin ammatillista kuntoutusta kannatta hakea?

Ammatillisen kuntoutuksen mahdollisuuksia kannattaa lähteä selvittämään heti siinä vaiheessa, kun omassa työssä jatkaminen näyttä uhatulta. Asia kannattaa ottaa rohkeasti puheeksi työpaikalla esimiehen ja työterveyshuollon kanssa.

Ammatillisen kuntoutuksen avulla voit löytää terveydentilalle paremmin soveltuvia työtehtäviä tai helpottaa paluuta omaan työhön pitkän sairausloman jälkeen.

Hae kuntoutusta sähköisesti

Ammatillista kuntoutusta voit hakea helpoiten Kevan Omat eläketietosi -palvelun kautta. Kun hakemuksen jättää verkossa, se tulee nopeammin käsittelyyn.

Hakemuksen liitteenä tulee aina olla B-lääkärinlausunto, sillä ilman sitä hakemusta ei voida käsitellä.

Viestit ja liitteet kannattaa lähettää tietoturvallisesti Omat eläketietosi -palvelussa

Omat eläketietosi -palvelusta löytyy myös viestipalvelu, jonka kautta voit lähettää viestin ja asiakirjoja suojatun yhteyden kautta Kevaan. Tämä on tietoturvallista henkilökohtaisten viestien lähettämiseen.

Kun valitset viestin aiheeksi Ammatillinen kuntoutus, viesti ohjautuu oikealle kuntoutusasiantuntijalle. Sinun ei siis tarvitse viestiä lähettäessä muistaa kuntoutusasiantuntijasi nimeä. Lomien aikana viestisi ohjataan jollekin toiselle kuntoutusasiantuntijalle ja asiasi etenee lomista huolimatta.

Lisätietoja

Lisätietoja ammatillisesta kuntoutuksesta

Omat eläketietosi -palvelu