Kevan kesätyöpaikat 2023 -haku on päättynyt

Hakuaika Kevan kesätyöpaikkoihin oli avoinna 23.1.–24.2.2023 klo 16.00.


Saimme valtavasti hyviä hakemuksia – isot kiitokset kaikille hakijoille! Hakemuksia kesätyötehtäviimme tuli tänä vuonna kaikkiaan 1850. 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä työeläkealalla? Seuraa avoimia työpaikkoja Työpaikat-sivulla tai laita meille avoin hakemus!

Tarjoamme monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia eri alojen osaajille mm. rahoituksen, sijoittamisen, IT:n, eläkevakuuttamisen, työkykyjohtamisen, tilastojen ja tutkimuksen sekä ammatillisen kuntoutuksen asiantuntija- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Työpaikat


 

Tarjoamme 17 nuorelle ensi kesänä hyviä hommia eri puolilta Kevaa.

Kaikki 17 tehtävää ovat hyvin erilaisia, joten toivomme myös niihin hakevilta erilaista osaamista ja valmiuksia. Muutamat kesätyöpaikoistamme sopivat parhaiten opinnoissaan jo pitkälle ehtineille, osaan tarvitaan enemmän innokasta asennetta kuin teoriaa tai koulutusta.

Kesätyöt kestävät 1–4 kuukautta. Lisäksi meillä kaksi Tutustu työelämään ja tienaa -paikkaa koululaisille, joiden kesto on kaksi viikkoa.

Lupaamme, että kesän jälkeen

 • olet tehnyt töitä, joilla on merkitystä
 • olet käyttänyt osaamistasi ja oppinut uutta
 • olet tehnyt töitä mukavassa, innostavassa porukassa, ja olet saanut tarvitessasi myös tukea ja opastusta
 • tiedät enemmän työeläkealasta ja Kevan tehtävistä
  olet saanut kesätöistä kohtuullisen korvauksen, työtodistuksen ja työkokemusta, jota muutkin työnantajat arvostavat.

Oletko sinä uusi kesätyökaverimme?

Haemme hyviä tyyppejä ja todellisia tekijöitä, ja monen tehtävän sisältö tarkentuu kesän työtilanteemme mukaisesti. Tehtäväkokonaisuuksiin vaikuttaa myös niihin valittavien aikaisempi kokemus, opinnot ja kiinnostus.

Onnistut hommissa, jos

 • tartut napakasti toimeen
 • olet tarkka ja vastuuntuntoinen
 • teet mielelläsi hommia muiden kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn
 • olet avoin uusille asioille ja uuden oppimiselle
 • asiakaspalvelu on sinun juttusi – olivat asiakkaasi sitten muita kevalaisia, Kevan asiakkaita tai muita yhteistyökumppaneita
 • osaat tehtävänkuvauksessa mahdollisesti mainittuja kieliä

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja. Huolehdimme noin 500 ammattilaisen voimin kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön, Suomen Pankin ja uusien hyvinvointialueiden eläkeasioista. Hoidamme 1,3 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Toinen lakisääteinen tehtävämme liittyy työkyvyttömyysriskin vähentämiseen. Tarjoamme työnantajille mm. monipuolisia työelämäpalveluita ja tutkittua tietoa työkykyjohtamisen tueksi. Vastaamme kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 60 miljardia euroa.