17.7.2017 klo 10.00 | Artikkeli

Katriina Partasen uratarina: ”Töihin on kiva tulla”

Kun työkavereiden kanssa on hyvä pössis, töihin on kiva lähteä aamulla. Tätä mieltä on IT-erityisasiantuntija Katriina Partanen, joka työskentelee Kevan infra- ja arkkitehtuuripalveluiden tiimissä.

- Tottakai joskus on päiviä, kun kaikki ärsyttää, ja välillä voisi olla enemmän aikaa keskittyä jonkun asian hoitamiseen. Mutta näin käy kaikille. Kevassa hommat toimivat, töihin on kiva tulla ja siellä on kiva olla, Katriina tiivistää.

Katriina on työskennellyt Kevan IT-yksikössä pian neljä vuotta. Yksikkö pitää huolen muun muassa siitä, että järjestelmät toimivat, sovellukset ovat kunnossa ja yhteydet pelaavat. Katriinan työsarkana tässä paketissa ovat muun muassa Office 365, Kevan lisenssien hallinta ja verkkopalveluiden kehittäminen. Töitä on paljon, mutta intoa riittää.

- Työni on mielenkiintoista ja monipuolista, jokainen päivä on erilainen eivätkä haasteet lopu koskaan. Täällä on hyvä ja avoin ilmapiiri, ja avuliaita ihmisiä, joilta saa apua aina, kun tarvitsee.

Kevalaiset ovat Katriinan mielestä tiivistä porukkaa, joka viettää aikaa yhdessä työajan ulkopuolellakin. Tähän tarjoutuu mahdollisuuksia muun muassa henkilökuntaneuvoston järjestämissä tapahtumissa tai talon omalla kuntosalilla.

Katriina aloitti Kevassa verkkopalveluiden kehittäjänä finanssijärjestelmätiimissä. Sen jälkeen työtehtävät ovat liki neljän vuoden aikana muuttuneet ja kehittyneet nykyiseen malliinsa. Matkan varrella on tarttunut mukaan uutta oppia myös erilaisista koulutuksista.

- Kevassa saa koulutusta ja voi kehittyä, jos vaan haluaa. Kun työtehtävät muuttuvat ja järjestelmät kehittyvät, niiden kanssa pitää pysyä ajan tasalla. Aina voi tulla vielä vähän gurummaksi, Katriina nauraa.

Katriinan top 3 Kevassa:

  • Työn monipuolisuus
  • Työkaverit
  • Hyvä pössis