8.11.2017 klo 11.18 | Uutinen

Avoin työpaikka:maksupalveluasiantuntija

Eläkkeiden maksuyksikkö vastaa kaikista eläkepäätösten jälkeisistä eläkkeen elinkaaren aikaisista tehtävistä. Asiakas on meille tärkeä ja haluamme tarjota kaikille nopeaa ja ammattitaitoista palvelua eri kanavissa. Maksupalveluasiantuntijan tehtävänä on hoitaa eläkepäätösten jälkeinen eläkkeen tai etuuden maksuunpano sekä vastata maksuasiakkaiden asiakaspalvelusta käytössämme olevissa palvelukanavissa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat päivittäiset asiakas- ja maksutietojen ylläpitotehtävät.

Maksupalveluasiantuntijalta odotetaan

  • tarkkuutta ja huolellista työotetta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelutaitoja
  • aktiivista ja itsenäistä otetta työhön
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta alalta
  • ruotsin kielen taitoa

Arvostamme hyvää työn organisointia myös kiiretilanteissa sekä hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta. Toivomme sinulta kykyä palvella asiakkaitamme myös ruotsin kielellä.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

maksupalvelupäällikkö Sonja Nummilampi,
puh. 040 6316525 tai sonja.nummilampi@keva.fi
maksupalvelupäällikkö Satu Kousa,
puh. 050 3453102 tai satu.kousa@keva.fi

Hakemukset palkkatoiveineen toivotaan torstaihin 23.11.2017 klo 16 mennessä. Hyväksymme vain järjestelmämme kautta  määräaikaan mennessä tulleet hakemukset.

Hakuaika alkaa: 07.11.2017 Hakuaika päättyy: 23.11.2017

Hae työpaikkaa


 

Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on noin 50 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 550 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.