Avoin työpaikka: Nuorempi salkunhoitaja

Työpaikat
Työpaikat

Haemme nuorempaa salkunhoitajaa Kevan suorien osakesijoitusten tiimiin, jossa sijoitamme osakkeisiin pääosin Euroopassa. Sijoitamme pitkäjänteisesti, ja painotamme osakevalinnoissa yhtiöiden laatua. Tiimimme strategia täydentää koko Kevan osakestrategiaa.

Suorien osakesijoitusten tiimin jäsenten työ on itsenäistä ja monipuolista. Tapaamme yhtiöiden johtoa, seuraamme yhtiöiden tulosraportointia ja kilpailutilannetta, laadimme yhtiöanalyysejä sekä hankimme tietoa sijoittajaseminaareissa.

Tarjoamme sinulle

Kevan sijoitustoiminnossa saat käyttöösi kansainvälisen yhteistyökumppaneiden verkon ja käytät institutionaalisen sijoittajan analysointityökaluja ja järjestelmiä. Kokeneet työkaverit ovat hyviä keskustelukumppaneita.

Työ sisältää joustavasti etätyötä ja paikallaoloa sekä jonkin verran matkustamista. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sujuvaa. Työpaikka sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Kaisaniemessä.

Odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, jos haluat kehittyä salkunhoitajaksi. Osallistut sekä salkunhoitoon että toimintamme kehittämiseen. Työsuhteen alussa tutustut strategiaamme ja salkunhoitoon liittyviin malleihin. Lisäksi kehität ja tuotteistat tiimimme tiedostonhallintaa. Ajan myötä tehtäväsi kehittyy kohti itsenäisiä salkunhoidon vastuita.

Toivomme sinulta kiinnostusta monipuoliseen oppimiseen, yhtiöihin, yhtiöiden kohdemarkkinoihin ja osakkeisiin.

Menestyt salkunhoitajan tehtävässä, jos olet pitkäjänteinen ja sinulla on riskinsietokykyä sekä ajattelet itsenäisesti ja analyyttisesti. Kyky erottaa oleellinen informaatiotulvasta on tärkeää.

Jätä hakemus, jos olet joustava ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä hallitset kirjallisen viestinnän. Toivomme hakijoilta yli kolmen vuoden soveltuvaa työkokemusta sekä ylempää korkeakoulututkintoa (esim. KTM tai DI).

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Koskela, puh. 050 339 3419 tai mikko.koskela@keva.fi. Puhelimitse tavoitat hänet parhaiten 16.9.2021 klo 11-13 tai 21.9.2021 klo 14-16.

Jätä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä maanantaihin 27.9.2021 klo 16 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Hakuaika alkaa: 13.09.2021 Hakuaika päättyy: 27.09.2021

Hae työpaikkaa


Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön ja Suomen Pankin eläkeasioista. Tuemme myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla. Palvelemme yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 60 miljardia euroa. Hoidamme eläkeasioita noin 500 työntekijän voimin.