7.9.2018 klo 14.05 | Uutinen

Avoin työpaikka: Middle Office -päällikkö

Tule johtamaan ja kehittämään Suomen suurimman sijoittajan sijoituksiin liittyviä tukitehtäviä!

Middle Office -yksikön keskeisiä vastuita on Kevan sijoitusten arvostaminen ja sijoitusraportointi. Tämä edellyttää hyvää datahallintaa sekä vahvaa näkemystä sijoitusten riskienhallinnasta. Tämän lisäksi sijoitustietojärjestelmien pääkäyttäjyys ja osallistuminen järjestelmäkehitykseen kuuluvat Middle Office -yksikön tehtäviin. Middle Office -yksikkö tekee tiivistä yhteistyötä Kevan sijoitustoiminnon, arvopaperihallinnon, kirjanpidon ja IT-yksikön kanssa.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä esimiestyöstä sekä halua ja innostusta kehittää yksikköä ja sen toimintatapoja. Sinulla on myös vahva ja laaja sijoitusmarkkinoiden ja -instrumenttien osaaminen sekä kokonaisnäkemys sijoitusten raportoinnin ja riskienhallinnan kehittämisestä.

Kykenet hahmottamaan ja ymmärtämän eri sidosryhmien tarpeet ja niiden pohjalta kehittämään toimivia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot mukaan lukien sujuva englannin kielen taito. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Middle Office -päällikkö johtaa viiden hengen yksikköä ja raportoi talousjohtajalle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Talousjohtaja Tom Kåla, puh. 040 7727 832.
Parhaiten tavoitat hänet 12.9. klo 9.00 -12.00 ja 19.9. klo 9.00 -12.00.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV ilman todistusjäljennöksiä maanantaihin 24.9.2018 klo 16.00 mennessä. Hyväksymme vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Hakuaika alkaa: 07.09.2018 Hakuaika päättyy: 24.09.2018

Hae työpaikkaa


Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 51 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 540 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.