Avoin työpaikka: Liiketoiminnan raportoinnin asiantuntija

Keva Työpaikat
Keva Työpaikat

Haluatko tehdä työtä, jonka vaikutukset näkyvät laajasti suomalaisessa yhteiskunnassa? Haemme joukkoomme liiketoiminnan raportoinnin asiantuntijaa vahvistamaan tietopohjaista liiketoiminnan johtamista ja asiakkuuksien hallintaa.

Liiketoiminnan raportoinnin asiantuntijana kehität operatiivisen palvelutuotannon raportoinnin ja tietotuotannon ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja Kevan muiden asiantuntijoiden kanssa.

Johdat raportointien dataprosesseja ja kartoitat palvelutuotannon kehityskohteita tietopohjaa hyödyntäen. 

Tuotat ja kehität tietoon perustuvia näkymiä Kevan ja asiakkaiden käyttöön ja muunnat tietoaineistoja helppokäyttöiseen, digitaaliseen ja asiakasystävälliseen muotoon. Tuottamasi tiedon avulla asiakkaamme voivat analysoida työkyvyttömyyden kustannuksia sekä arvioida ja kehittää työhyvinvointia ja työkykyjohtamista.

Tiimissä täydennämme vahvasti toistemme osaamista ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman osaamisesi kautta työn sisältöön.

Menestyt tehtävässä parhaiten, jos

pystyt tuottamaan itsenäisesti analyyttista tietoa laajoista aineistoista. Osaat viestiä tuloksista ymmärrettävästi, asiakaslähtöisesti ja käytännönläheisesti. Olet liiketoimintaorientoitunut ja osaat koordinoida ja organisoida työtäsi tehokkaasti. 

Tehtävässä tarvitset taitoja ja kokemusta

  • palveluliiketoiminnan ja prosessien ymmärtämisestä ja kehittämisestä
  • datan yhdistelystä, analysoinnista ja raportoinnista (Esim. Power Bi, Tableau, Quicksight) ja
  • raporttien kehittämiseen ja muokkaamiseen liittyvien ohjelmointikielien hallinnasta 

Lisäksi odotamme sinulta vahvaa halua oppia uutta, kehittää ja laajentaa sekä syventää omaa osaamistasi.

Arvostamme aiempaa kokemusta, osaamista tai opintoja esimerkiksi

  • vastaavissa tehtävissä toimimisesta
  • vakuutusalasta, terveydenhuoltoalasta, henkilöstöhallinnosta tai eläke- ja sosiaalivakuutusjärjestelmästä
  • työkyvyttömyysriskien tunnistamisesta ja niiden ennakoinnin parissa työskentelystä
  • rekisteri- tai tutkimusaineistojen, HR-järjestelmien, työterveystoiminnan tai palkanlaskennan ym. datan parissa työskentelystä
  • tutkimus- ja kehittämistoiminnasta, vaikuttavuuden arvioinnista tai mittaroinnista

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme osaavan, uudistuvan ja vastuullisen työyhteisön, jossa voit kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Meillä arvostetaan jokaisen yksilöllisyyttä ja työpanosta. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, osaamisen kehittämiseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työn tekemisen tavat, laadukkaan, viihtyisän työympäristön ja hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kattavat työterveyspalvelut.

Tuemme monipuolisesti työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoa tehtävästä

Keva edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Jarno Mäkinen, jarno.makinen[at]keva.fi, puh. 040-8018541. Jarnon tavoitat puhelimitse parhaiten maanantaina 8.8. klo 14.00–15.00 tai maanantaina 15.8. klo 13.30–14.30. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat selvittää lisää esim. osaamisesi soveltuvuudesta tehtävään. 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 26.8.2022 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Hakuaika alkaa: 11.7.2022 Hakuaika päättyy: 26.8.2022 klo 16:00

Hae työpaikkaa


Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja. Huolehdimme yli 500 ammattilaisen voimin kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön, Suomen Pankin ja uusien hyvinvointialueiden eläkeasioista. Hoidamme 1,3 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Toinen lakisääteinen tehtävämme liittyy työkyvyttömyysriskin vähentämiseen. Tarjoamme työnantajille mm. monipuolisia työelämäpalveluita ja tutkittua tietoa työkykyjohtamisen tueksi. Vastaamme kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 60 miljardia euroa.