Avoin työpaikka: Kaksi eläkeasiantuntijaa

Työpaikat
Työpaikat

Haluatko tehdä mielenkiintoista ja haastavaa työtä erinomaisessa työympäristössä työeläkkeiden parissa? Haemme Suomen suurimman työeläkevakuuttajan Kevan Eläkepalveluyksikköön kahta osaavaa ja motivoitunutta eläkeasiantuntijaa.

Tehtäväsi sisältää EU-eläkehakemusten tai kansallisten eläkehakemusten käsittelyä tai kumpaakin.  Voit mainita hakemuksessasi siitä, kumpi tehtävä sinua kiinnostaa enemmän.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamisesi kokoisen roolin. Olemme työeläkealan uudistaja, ja se näkyy myös toimintatavoissamme.

Kannustamme itsenäiseen ja rohkeaan ajatteluun ja omien kehitysideoiden esille tuomiseen. Tuemme jatkuvaa oppimista ja ammatillista kehittymistäsi. Jaamme avoimesti osaamistamme niin omassa tiimissämme kuin Kevan muidenkin asiantuntijoiden kesken.  

Meillä työskennellessäsi saat 

 • mahdollisuuden kehittyä alasi huipuksi
 • osaavan tiimin ja arvostetun ja vakaan työnantajan tuen
 • laadukkaan ja viihtyisän työympäristön Helsingin Kaisaniemessä
 • aidon mahdollisuuden lähi- ja etätyön ja muun arjen yhteensovittamiseen joustavasti
 • kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Odotamme sinulta

 Menestyt tehtävässä parhaiten, jos sinulla on 

 • osaamista ja kokemusta eläkeasioista
 • positiivinen asenne, ja haluat kehittyä pitkäjänteisesti
 • kykyä ja halua oppia uutta ja tarvittaessa laajentaa osaamistasi
 • halua kehittää osaamisalueettasi muun muassa projekteissa 
 • itsenäisyyttä ja rohkeutta tuoda esiin omia näkemyksiäsi sekä kehitysideoita
 • asiakaspalvelutaitoja
 • soveltuva korkea- tai keskiasteen tutkinto
 • suomen kielen lisäksi ruotsin tai muun kielen taitoa.

Lisätietoja

Tehtävät ovat vakituisia ja alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Janhonen (kansalliset eläkehakemukset) puh. 040 746 6388 ja Mika Ylä-Outinen (EU-eläkehakemukset), puh. 040 77 21144 tai sähköpostitse sirpa.janhonen@keva.fi tai mika.yla-outinen@keva.fi. Parhaiten tavoitat heidät puhelimitse 20.1. klo 12–14, 23.1. klo 9–11 tai 27.1. klo 12–14. 

Keva edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimitalomme on esteetön.

Jätä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä 30.1.2023 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Hakuaika alkaa: 17.1.2023 Hakuaika päättyy: 30.1.2023 klo 16.00

Hae työpaikkaa


Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja. Huolehdimme noin 500 ammattilaisen voimin kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön, Suomen Pankin ja uusien hyvinvointialueiden eläkeasioista. Hoidamme 1,3 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Toinen lakisääteinen tehtävämme liittyy työkyvyttömyysriskin vähentämiseen. Tarjoamme työnantajille mm. monipuolisia työelämäpalveluita ja tutkittua tietoa työkykyjohtamisen tueksi. Vastaamme kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 60 miljardia euroa.