Avoin työpaikka: IT-erityisasiantuntija

Työpaikat
Työpaikat

Haluatko uusiin haasteisiin ja tekemään työtä, jota arvostetaan? Jos olet kokenut tekninen projektinhallinnan ammattilainen, tämä paikka voi olla sinun!

Suomen suurin työeläkevakuuttaja Keva on vahva ja jatkuvasti uudistuva IT-talo. Meillä pääset innostavaan porukkaan ja haastaviin hommiin, joissa et sammaloidu.

Kevan tietojärjestelmillä tehdään vuosittain yli 60 000 eläkepäätöstä, maksetaan yli 600 000 eläkkeensaajan eläkkeet ja hallitaan yli 60 miljardin euron sijoitusvarallisuutta. Yksikkömme vastaa laajasti Kevan ICT-järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Yksikössä työskentelee noin 50 henkilöä, ja lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä järjestelmätoimittajien kanssa.

Arvostamme ja tarvitsemme kokemustasi

Haemme kokenutta teknistä projektinhallinnan ammattilaista innostuneeseen porukkaamme kehittämään Kevan järjestelmiä ja työskentelytapoja uudelle tasolle. IT-erityisasiantuntijana työhösi kuuluvat teknisen projektinhallinnan tehtävät, jotka liittyvät esimerkiksi asiointipalveluidemme sovellushallintaan, palveluiden kehittämiseen sekä palveluhallintaan liittyen.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Kevan IT:n, liiketoiminnan ja kumppaneiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten viestit ja teet yhteistyötä eri osapuolten kanssa sujuvasti. Olet sosiaalinen tiimipeluri, omaksut nopeasti uutta tietoa ja osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja riippuvuuksia. Jäsennät ongelmat huolella kuvatuiksi ratkaisuiksi. Olet oma-aloitteinen, siedät painetta ja kannat vastuuta tehtävistäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • vähintään viiden vuoden kokemusta teknisistä projektinhallinnan tehtävistä
 • näyttöjä kehityksen ja projektien johtamisesta monitoimittajaympäristössä liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa eri menetelmin
 • kokemusta Microsoft-teknologioiden parissa toimimisesta (esim. Azure ja .NET)
 • vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta
 • hyviä tiimityö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • tarkkuutta ja silmää yksityiskohdille
 • kykyä ymmärtää ja omaksua laajoja kokonaisuuksia
 • itsenäistä työotetta ja erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
 • vahvaa halua oppia uutta ja laajentaa omaa osaamista

Arvostamme myös

 • eläketoimialan tuntemusta
 • projektinhallinnan sertifikaatteja
 • kokemusta ketteristä menetelmistä
 • kokemusta palveluhallinnan rooleissa toimimisesta
 • JavaScript-perusteiden tuntemusta

Keva työnantajana

Kehitämme henkilöstömme hyvinvointia. Keva on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa kattavat työterveyspalvelut sekä monipuoliset liikuntamahdollisuudet.
Käytössäsi on viihtyisä työympäristö Helsingin Kaisaniemessä ja hyvät etätyömahdollisuudet.

Keva edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toimistomme on esteetön.

Lisätietoja

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Kalle Kannisto, kalle.kannisto[at]keva.fi, puh. 050 311 2657.

Puhelimitse tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 22.3. klo 13-14, perjantaina 31.3. klo 10-11 tai tiistaina 11.4. klo 14-15. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat selvittää esimerkiksi osaamisesi soveltuvuutta tehtävään.

Jätä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä viimeistään 11.4.2023 klo 16.00. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Hakuaika alkaa: 16.3.2023 Hakuaika päättyy: 11.4.2023 klo 16.00

Hae työpaikkaa


Millaista on olla Kevan IT-yksikössä töissä?

Hero_Jaakko-Ristola.jpg

Sopiva yhdistelmä itseohjautuvuutta ja kollegoiden kanssa pallottelua toteutuvat Kevan IT-yksikössä järjestelmäpäällikkönä työskentelevän Jaakko Ristolan arkityössä sujuvasti. Projektit tarjoavat jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen, mikä onkin Jaakolle mieluisaa.

Tutustu Jaakon uratarinaan!

Jaakko Ristolan uratarina: ”Parasta työssä on, kun saan ratkaistua jonkin kinkkisen ongelman."


Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja. Huolehdimme noin 500 ammattilaisen voimin kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön, Suomen Pankin ja uusien hyvinvointialueiden eläkeasioista. Hoidamme 1,3 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Toinen lakisääteinen tehtävämme liittyy työkyvyttömyysriskin vähentämiseen. Tarjoamme työnantajille mm. monipuolisia työelämäpalveluita ja tutkittua tietoa työkykyjohtamisen tueksi. Vastaamme kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 60 miljardia euroa.