5.12.2017 klo 8.17 | Uutinen

Avoin työpaikka: eläkeasiantuntija

Asiakkuudet-yksikön kahdessa neuvontatiimissä hoidetaan laajasti henkilö- ja sidosryhmäasiakkaiden eläkeneuvontaa. Tule tiimimme jäseneksi neuvomaan asiakkaitamme eläkeasioissa puhelimitse ja vastaamaan kirjallisesti verkkopalveluiden kautta tuleviin kyselyihin.

Eläkeasiantuntijan tehtävässä tunnistat asiakkaan palvelutarpeet ja toteutat eri eläkelajeihin liittyvää asiakaskokemukseltaan laadukasta neuvontapalvelua. Olet työotteeltasi iloinen, reipas ja asiakaspalvelulähtöinen sekä haluat kehittyä eläketurvan asiantuntijaksi. Yhteistyö sujuu sinulta vaivatta. Myös kiiretilanteissa kykenet organisoimaan työsi hyvin, sinulla on paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Suomen kieli sujuu sinulta selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Hyvä ruotsin kielen taito on eduksesi valinnassa. Sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutus tai riittävä kokemus alalta.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 2.1. - 31.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Arja Leinonen,

puh. 020 614 2592.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ilman todistusjäljennöksiä keskiviikkoon 13.12. klo 16.00 mennessä. Hyväksymme vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.

Hakuaika alkaa: 04.12.2017 Hakuaika päättyy: 13.12.2017

Hae työpaikkaa


Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on noin 50 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 550 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.