Voimavarat ja riskit työpaikoilla - ennakoi ja vaikuta

Saadaanko työpaikallasi riittävästi tietoa henkilöstön voimavaroista ja työn riskeistä? Entä hyödynnetäänkö tietoa johtamisessa?

Jatkuva työelämän muutos haastaa johtamista. Työpaikoilla tarvitaan tietoa ja keinoja ennakoivaan työkyvyn johtamiseen ja entistä nopeampaa reagointia ongelmiin.

Tässä työpajassa käsittelemme muun muassa työterveyden toimenpiteitä ja suunnitelmia työkyvyn tukemiseksi. Lisäksi selvitämme, miten työpaikkaselvityksissä esiin tulleita havaintoja käytetään työkykyjohtamisen tukena ja miten havainnot yhdistetään työnantajan henkilöstöä koskevaan tietoon. Tavoitteena on löytää keinoja vaikuttaa työkykyyn ennakoivasti työterveysyhteistyön kautta.

Työpajan tarkempi ohjelma julkaistaan helmikuun aikana.

Tilaisuuteen voi osallistua enintään 40 henkilöä. Työpaja on suunniteltu erityisesti Kevan vakuutettujen työterveystoimijoille, henkilöstöasioista vastaaville, työkykykoordinaattoreille ja organisaation työsuojeluhenkilöstölle mieluiten organisaatiokohtaisesti.
 
Tapahtuman kieli: Suomi
Ajankohta: 26.03.2019 08.45 - 26.03.2019 15.15
Paikka: Helsinki Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, HELSINKI
Tilaisuus ja tarjoilu ovat osallistujille maksuttomia. Majoituksen ja matkat varaa ja maksaa osallistuja tai hänen työnantajansa. Palvelemme tapahtumiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa kevapalvelu@keva.fi
Ilmoittaudu viimeistään: 12.3.2019

Ilmoittautuminen

Kaikki tapahtumat