Kaikki irti työhyvinvointikyselystä

Työpajassa tarkastelemme työhyvinvointikyselyä kehittämistyön välineenä osana organisaation tuloksellista työhyvinvointitoimintaa. Pohdimme aihetta eri näkökulmista ja tarkastelemme muun muassa, mikä merkitys työhyvinvointikyselyllä on strategisessa työhyvinvointi- ja työkykyjohtamisessa. Lisäksi pohdimme minkälaisia asioita työhyvinvointikyselyn prosessissa on konkreettisesti hyvä ottaa huomioon, jotta se tukee toiminnan kehittämistä kaikilla organisaation tasoilla.

Työpaja on suunnattu Kevan asiakasorganisaatioille, jotka kaipaavat tietoa ja uusia näkökulmia työhyvinvointikyselyn ja siitä saatavan tiedon hyödyntämiseen työhyvinvoinnin kehittämistyössä. Lisäksi työpajassa kuullaan, miten esimerkiksi Kevan työhyvinvointikyselyn avulla on nostettu työhyvinvointiasiat virkamies- ja poliittisen johdon väliseen vuoropuheluun.

Tapahtuman kieli: Suomi
Ajankohta: 18.05.2017 08:45 - 18.05.2017 15:45
Paikka: Keva, Käyntiosoite Unioninkatu 43, HELSINKI
Tilaisuus ja tarjoilu ovat osallistujille maksuttomia. Majoituksen ja matkat varaa ja maksaa osallistuja tai hänen työnantajansa. Palvelemme tapahtumiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa kevapalvelu@keva.fi
Ilmoittaudu viimeistään: 10.5.2017

Ilmoittautuminen