Kehittämisverkostot Ilmoittaudu

Valtakunnallisen kehittämisverkoston elokuun verkkotreffit

Tervetuloa verkkotreffeille valtakunnallisen työkykyjohtamisen kehittämisverkostoon eli VAKEen!
AI? EVVK! Ja kuinkas sitten kävikään kukkahattutädille..? Verkkotreffien tarkoituksena on käynnistää Valtakunnallisen työkykyjohtamisen kehittämisverkoston kolmannen kvartaalin teema ”Kun työ on pilvessä - verkko ja verkostot työympäristönä”. Teemakokonaisuus toteutetaan yhteistyössä Valtiokonttori & Keva. Tavoitteena on herätellä tietoisuutta siitä, mitä teema oikein tarkoittaa yleisesti sekä erityisesti työkyvyn ja työkyvyn ennakoivan johtamisen sekä osaamisen ja uudistumisen kannalta. Verkkotreffit on tarkoitettu kaikille Kevan työnantaja-asiakkaita edustaville työkyky- ja työhyvinvointiasioiden parissa työskenteleville HR-, työterveys- ja työsuojelun ammattilaisille. Lähetämme webinaarilinkin tilaisuuteen viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta. Ilmoittaudu verkkotreffeille alla olevalla lomakkeella.

Ohjelma

Tervetuloa!

Klo 9.00
AI? EVVK! Ja kuinkas sitten kävikään Kukkahattutädille..? Liisa Virolainen, Työelämäpalvelujen kehityspäällikkö, Valtiokonttori
Yhteistä keskustelua

Kiitos & tapaamisiin verkkotreffeillä 3.9.2021!

Klo 9.30

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman tiedot

Ajankohta:
06.08.2021 09.00 - 09.30
Paikka:
Webinaari
Ilmoittaudu viimeistään:
3.8.2021
Lisätietoja:
Webinaarilinkki kateissa tai unohdit ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.