Työpajat ja webinaarit Ilmoittaudu

Työkykyjohtamisen kehittämisverkoston työpaja

Työkykyjohtamisen kehittämisverkosto käynnistyy teemalla HR strategisena kumppanina.
Työstämme teemaa tammi-maaliskuussa. Teemakokonaisuuden tavoitteena on tarjota tietoa ja konkreettisia työvälineitä, jotka osaltaan vahvistavat tiedolla johtamisen käytäntöjä osana henkilöstö- ja työkykyjohtamista. Kokonaisuus muodostuu verkkotreffeistä (7.2. ja 6.3.) sekä työpajasta (14.2.) ja webinaarista (13.3.2020). Voit osallistua kaikkiin tai valita sinua parhaiten palvelevat kokonaisuudet. Verkoston jäsenillä on käytettävissä Kevan oppimisympäristö. Ympäristö sisältää teemaa syventävää ja täydentävää materiaalia. Materiaaleja voidaan käyttää oman työn kehittämisessä ja esimerkiksi esimiesten koulutuksissa. Työpaja: Työkykyjohtamisen 360 analyysi tiedolla johtamisen työkaluna Päivän tavoitteena on saada tuntumaa työkykyjohtamisen 360 kartoitustyökaluun sekä kartoituksen analysointiin. Osallistujille syntyy päivän aikana kuva siitä, miten työkykyjohtamisen 360 analyysiä voidaan käyttää tiedolla johtamisen tukena ja miten tietoa analysoidaan ratkaisukeskeisesti. Mikäli haluat osallistua työpajaan etänä, lähetä ilmoittautumisen lisäksi sähköpostia osoitteeseen jaana.kekalainen@keva.fi.

Ohjelma

Klo 8.30

Aamupalaa tarjolla Kevan Kefateriassa

Klo 9.00

Tervetuloa! Työskentely alkaa

Työkykyjohtamisen 360 analyysin työstämistä ja keskustelua aiheesta 
- mitä tietoa tarvitsemme, jotta voimme tehdä arvion
- mistä tieto saadaan
- mihin työkykyjohtamista koskevaa tietoa käytetään
Klo 11.30

Lounas

Klo 12.15

Ratkaisukeskeinen tiedon analyysi

Miten analysoidaan kartoitettua tietoa?

Kahvit työskentelyn lomassa
Klo 15.00

Työpaja päättyy

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman tiedot

Ajankohta:
14.02.2020 08.30 - 15.00
Paikka:
Keva, Unioninkatu 43, HELSINKI
Katso kartalla
Ilmoittaudu viimeistään:
7.2.2020
Lisätietoja:
Tilaisuus ja tarjoilu ovat osallistujille maksuttomia. Majoituksen ja matkat varaa ja maksaa osallistuja tai hänen työnantajansa. Palvelemme tapahtumiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.

Muita tapahtumia

HELSINKI 23.1.2020 Vaikuta varhain
Eläkeinfotilaisuutemme järjestetään eri puolilla Suomea. 4.2.2020 - 23.4.2020 Eläkeinfotilaisuudet 2020: Keva kumppanina eläkeiän lähestyessä

Kaikki tapahtumat