Kehittämisverkostot

Sote-muutosverkoston joulukuun tapaaminen

Tervetuloa Sote-muutosverkoston joulukuun tapaamiseen!
Sote-muutoksen tekijä! Tarvitsetko työssäsi tietoja, ratkaisuja ja työkaluja työkykyjohtamiseen, kun rakennat uusia toimintamalleja ja sujuvaa työelämää keskellä muutosta? Tule mukaan Sote-muutosverkostoomme! Tämä verkosto on tarkoitettu sinulle, joka · Haluat tietää ja ennakoida, mitä hyvinvointialueiden valmistelun eri vaiheissa kannattaisi huomioida ja mihin toimenpiteisiin tulisi ryhtyä, jotta henkilöstö ja koko työyhteisö voi hyvin · Pohdit, mikä on olennaista uusien organisaatioiden työkykyjohtamisen rakentamiseksi juuri nyt ja mikä seuraavaksi, mitä kannattaa priorisoida ja miten toteuttaa · Etsit ratkaisuja konkreettisiin työkyvyn tukemiseen liittyviin kysymyksiin, jotka nousevat esiin hyvinvointialueiden valmistelussa · Kaipaat vertaistukea ja kokemuksia muilta sote-alan HR-toimijoilta, jotka työskentelevät työkykyjohtamisen parissa · Haluat, että henkilöstö voi hyvin siirtyessään uuteen organisaatioon tai jatkaessaan työskentelyä siellä. Tapahtuma on suunnattu Kevan työnantaja-asiakkaille, jotka ovat mukana hyvinvointialueen valmistelussa. Sote-muutosverkostotapaamisen 1.12.2022 aiheena on ”Työkyvyn tuen toimintamallien rakentaminen mielenhyvinvoinnin näkökulmasta” Yhteisen keskustelun pohjaksi kuulemme Helsingin kaupungin kokemuksia mielenhyvinvoinnin toimintamallin valmistelusta. Pohdimme, miten mielenhyvinvointi näkyy toimintatavoissa ja käytännöissä ja keskustelemme prosessista valmistelun taustalla. Tapaamisessa on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle ja kysymyksille. Tapaamisen päättyessä olemme jakaneet kokemuksia ja hyviä käytäntöjä valmistelutyön tueksi. Lähetämme osallistumislinkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Ohjelma

Tervetuloa verkostotapaamiseen!

Klo 13.00
Nostoja mielenhyvinvoinnin tukemiseen organisaatiossa, Marika Malmström, työelämäasiantuntija, Keva 

Kokemuksia mielenhyvinvoinnin toimintamallin valmistelusta, Katja Hatakka, johtava työhyvinvointiasiantuntija, Helsingin kaupunki

Klo 13.10

Mitä otan mukaani verkostosta? Yhteinen kokemusten ja käytäntöjen jakaminen valmistelutyöstä.

Klo 13.40

Loppusanat. Sote-muutosverkosto päättyy

Klo 14.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautuminen tähän tilaisuuteen on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta!
Tutustu muihin tapahtumiimme

Tapahtuman tiedot

Ajankohta:
01.12.2022 13.00 - 14.00
Paikka:
Webinaari
Lisätietoja:
Tapahtuma on maksuton. Webinaarilinkki kateissa tai unohdit ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimiimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.