Työpajat ja webinaarit Ilmoittaudu

Kuule kehittämisestä: Perehdytys ja jatkuva oppiminen

Miten työpaikoilla vahvistetaan ja ylläpidetään osaamista ja jatkuvaa oppimista, alkaen rekrytoinnista ja perehdyttämisestä, koko työuran ajan?
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan osaamisen kehittämisestä webinaariimme, jossa tarkastelemme osaamisen vahvistamista työuran aikana eri näkökulmista mielenkiintoisten kehittämishankkeiden valossa: • Vaalijalan kuntayhtymä: Hurraa, nyt luodaan työuraa! • Lempäälän kunta: Kapusta - Ammattikeittiöakatemia tehokkuutta, työkykyä ja osaamista turvaamassa. • Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy: Monikulttuurisuus valmiuksien kehittäminen ja erityisryhmien integroiminen Vanttiin perehdytyksellä. • Kokkolan kaupunki: Perinteisestä perehdyttämisestä jatkuvan oppimisen toimintakonseptiin. Webinaari on tarkoitettu Kevan työnantaja-asiakkaiden HR-toimijoille ja esihenkilöille toimialasta riippumatta. Lähetämme webinaarilinkin tilaisuuteen viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman tiedot

Ajankohta:
25.08.2021 09.00 - 10.30
Paikka:
Webinaari
Ilmoittaudu viimeistään:
20.8.2021
Lisätietoja:
Tilaisuus on maksuton. Webinaarilinkki kateissa tai unohdit ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.