Kehittämisverkostot

Kevan verkosto: Esihenkilöt työkykyjohtamisen avainpelaajina, Seinäjoki

Työkykyhaasteiden ennaltaehkäisyssä esihenkilön rooli on ratkaiseva. Mutta mitä tukea esihenkilö tarvitsee onnistuakseen ennakoivassa työkykyjohtamisessa? Tervetuloa alueelliseen työkykyjohtamisen verkostotapaamiseen, jossa tarkastelemme työurajohtamista ja osaamista esihenkilön ja koko työyhteisön näkökulmasta.
Alueellisessa verkostotapaamisessa kuulet uusia konkreettisia keinoja kehittää työurajohtamista ja tutustut työkaluihin, joita Keva on kehittänyt asiakasorganisaatioiden kanssa Kestävää työelämää -hankkeessa. Tapaamisessa käydään läpi, miksi työurajohtamiseen kannattaa kiinnittää huomiota osana ennakoivaa työkykyjohtamista ja saat vinkkejä oman organisaation työurajohtamisen tueksi. Kuulet myös, miten esihenkilöiden työkykyjohtamisen osaamista voidaan kehittää hyödyntämällä digitaalista oppimista ja erilaisia yhteisöllisen oppimisen työkaluja, joiden avulla koko työyhteisö otetaan mukaan työkyvyn tukemiseen. Tapaat muita julkisen alan toimijoita, verkostoidut, keskustelet, jaat kokemuksia ja kuulet teemaan liittyviä kokemuksia. Yhdessä vertaisten ja asiantuntijoiden kanssa löydät ratkaisuja työkykyjohtamisen ajankohtaisiin kysymyksiin. Verkostotapaamiset on tarkoitettu kaikille Kevan työnantaja-asiakkaita edustaville työkyky- ja työhyvinvointiasioiden parissa työskenteleville HR-, työterveys- ja työsuojelun ammattilaisille. Suosittelemme verkostotapaamista erityisesti niille asiakasorganisaatioidemme edustajille, jotka eivät ole mukana Kevan Kestävää työelämää -hankkeen osaprojekteissa, joissa on kehitetty työurasuunnittelua ja esihenkilöiden työkykyjohtamisosaamista. Kevan verkostot ja tapahtumat ovat osa Kevan koordinoimaa EU rahoitteista Kestävää työelämää -hanketta, joka toteutetaan vuosien 2023-2024 aikana. EU-komissio edellyttää hankkeesta raportoimisen ja siihen osallistuvien työnantajien tietojen keräämisen. Verkostojen ja hankkeen tapahtumien osallistujatietoja säilytetään lain nojalla vuoden 2032 loppuun asti. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta (Valtiokonttori.fi).
Ilmoittautumalla tilaisuuteemme hyväksyt tietojesi keräämisen, säilyttämisen ja luovuttamisen tietosuojalain mukaisesti.

Lue lisää Kestävää työelämää -hankkeesta.

Ohjelma

Lounas

Klo 11.00

Tervetuloa verkostotapaamiseen!

Klo 12.00
*Tapaamisen tarkoitus, tavoitteet, osallistumisen vahvistaminen, työskentely
*Tullaan tutuiksi: kuka olet & mistä tulet? Mikä toi sinut verkostotapaamiseen?
*Ajankohtaista Kevasta
*Terveiset syksyn alueellisista verkostoista

Työurasuunnittelun keinoja & työkykyjohtamisen osaamisen kehittämistä

Klo 12.45
*Inspiraatiopuheenvuoro: Työurasuunnittelun keinoja (n. 16 min. klo 12.45-13.05)
*Työskentely pienryhmissä (n. 25 min. klo 13.05-13.25)
*Pienryhmäkeskusteluiden antia & yhteistä jakamista (n.15 min. klo 13.25-13.40)

Kahvi-/teetauko

Klo 13.40
*Inspiraatiopuheenvuoro: Työkykyjohtamisen osaamisen kehittäminen (n. 12 min. klo 14.00-14.15)
*Työskentely pienryhmissä (n. 25 min klo 14.15-14.35)
*Pienryhmäkeskusteluiden antia & yhteistä jakamista (n. 15 min. klo 14.25-14.40)

Työskentelyn sulkeminen

Klo 14.35
*Tämän otan mukaani/nämä ovat seuraavat askeleeni

Verkostotapaaminen päättyy – hyvää kotimatkaa!

Klo 15.00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautuminen tähän tilaisuuteen on päättynyt. Kiitos mielenkiinnosta!
Tutustu muihin tapahtumiimme

Tapahtuman tiedot

Ajankohta:
17.04.2024 11.00 - 15.00
Paikka:
Original Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2, SEINÄJOKI

Katso kartalla
Lisätietoja:
Tilaisuus ja tarjoilu ovat osallistujille maksuttomia. Majoituksen ja matkat varaa ja maksaa osallistuja tai hänen työnantajansa. Palvelemme tapahtumiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.