Työpajat ja webinaarit Ilmoittaudu

Kevan koulutus: Ennakoi ja ehkäise työkyvyn haasteita

Tervetuloa koulutukseemme kuulemaan käytännön esimerkkien avulla, miten nykyaikaiset työhyvinvoinnin seurannan välineet tukevat esihenkilötyötä ja työkyvyttömyysriskeihin puuttumista.
Koulutuksessa tutustut Kestävää työelämää -hankkeessa kehitettyyn, pulssimaiseen työntekijäkokemusta mittaavaan kyselyratkaisuun ja sen hyödyntämiseen. Kuulet case-esimerkkejä siitä, miten mm. varhaiskasvatuksen esihenkilöt ovat ottaneet ratkaisun käyttöön ja hyödyntävät sitä arjessaan mm. puheeksi ottamisessa ja työkyvyttömyysriskien ennakoimisessa. Koulutus on tarkoitettu kaikille Kevan työnantaja-asiakkaita edustaville esihenkilöille ja työkyky- ja työhyvinvointiasioiden parissa työskenteleville HR-, työterveys- ja työsuojelun ammattilaisille. Suosittelemme koulutusta erityisesti niille asiakasorganisaatioidemme edustajille, jotka eivät ole mukana Kestävää työelämää -hankkeessa. Lähetämme osallistumislinkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Kevan verkostot ja tapahtumat ovat osa Kevan koordinoimaa EU rahoitteista Kestävää työelämää -hanketta, joka toteutetaan vuosien 2023-2024 aikana. EU-komissio edellyttää hankkeesta raportoimisen ja siihen osallistuvien työnantajien tietojen keräämisen. Verkostojen ja hankkeen tapahtumien osallistujatietoja säilytetään lain nojalla vuoden 2032 loppuun asti. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta (Valtiokonttori.fi).
Ilmoittautumalla tilaisuuteemme hyväksyt tietojesi keräämisen, säilyttämisen ja luovuttamisen tietosuojalain mukaisesti.

Lue lisää Kestävää työelämää -hankkeesta.

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman tiedot

Ajankohta:
06.03.2024 12.00 - 13.00
Paikka:
Verkkotapahtuma

Katso kartalla
Ilmoittaudu viimeistään:
4.3.2024
Lisätietoja:
Tapahtuma on maksuton. Verkkotapahtuman osallistumislinkki kateissa tai unohdit ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimiimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.