Workshoppar och webbinarier Registrera dig

Kevan tietoisku: Kevan Pulssi – palvelu osaksi työkykyjohtamista

Tervetuloa tutustumaan ennakkoon Kevan uudenlaiseen työhyvinvoinnin johtamisen palveluun, Pulssiin!
Tilaisuudessa esitellään osana Kestävää työelämää -hanketta kehitetty Pulssi -palvelu, joka tuottaa ajantasaista tilannekuvaa työntekijäkokemuksesta arjen johtamistyön ja työyhteisöjen kehittämisen tueksi. Pulssi -palvelu täydentää Kevan kyselyitä, ja on suunniteltu palvelemaan erilaisia organisaatioita ja ammattiryhmiä. Pulssi ei ole pelkkä kysely, vaan siihen on kehitetty toimintaa aktivoivia ominaisuuksia sekä vastaajille että tulosten tarkastelijoille. Tapahtuma on tarkoitettu Kevan työnantaja-asiakkaiden edustajille, kuten HR-asiantuntijoille, johdolle ja esihenkilöille. Tilaisuuden jälkeen pystyt valmistautumaan palvelun lanseerauksen loppuvuoden 2024 aikana ja pääsette hyödyntämään Pulssia organisaatiossanne täysipainoisesti heti ensimmäisten joukossa! Lisätietoa Kevan Pulssi -palvelusta kuulet myös seuraavissa tapahtumissamme: Kevan koulutus: Pulssin käynnistys ja kyselyn hallinnointi 7.11.2024. Kevan koulutus: Parhaat vinkit Kevan Pulssi -palvelun käyttöön 10.12.2024 Kevan koulutus: Pulssin käynnistys ja kyselyn hallinnointi 23.1.2025 Lähetämme osallistumislinkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Kevan verkostot ja tapahtumat ovat osa Kevan koordinoimaa EU rahoitteista Kestävää työelämää -hanketta, joka toteutetaan vuosien 2023-2024 aikana. EU-komissio edellyttää hankkeesta raportoimisen ja siihen osallistuvien työnantajien tietojen keräämisen. Verkostojen ja hankkeen tapahtumien osallistujatietoja säilytetään lain nojalla vuoden 2032 loppuun asti. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta (Valtiokonttori.fi).
Ilmoittautumalla tilaisuuteemme hyväksyt tietojesi keräämisen, säilyttämisen ja luovuttamisen tietosuojalain mukaisesti.

Lue lisää Kestävää työelämää -hankkeesta.

Program

Tervetuloa!

Klo 09:00

Pulssi -palvelu: näin se toimii ja tältä se näyttää / projektipäällikkö Miia Rissanen, Keva

Klo 09:05

Tilaisuus päättyy

Klo 09:30

Anmälan

Händelsedetaljer

Datum:
04.10.2024 09:00 - 09:30
Kursplats:
Verkkotapahtuma

Se på kartan
Sista anmälningsdag:
1.10.2024
Mer information:
Tapahtuma on maksuton. Onko osallistumislinkki kateissa tai unohditko ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimiimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.