Workshoppar och webbinarier Registrera dig

Kevan koulutus: Näin työkyvyttömyysriskejä ennakoidaan

Tervetuloa koulutukseemme kuulemaan tutkimuspohjaista tietoa työkyvyttömyysriskistä ja Kevan ennustemallista, jonka avulla työkyvyttömyysriskejä tehdään näkyväksi omassa organisaatiossa.
Uusi työväline ennakoivaan työkykyjohtamiseen perustuu Kevassa tehtyyn, kansainvälisestikin ainutlaatuiseen tutkimukseen. Työkyvyttömyysriskin ennustemallissa on hyödynnetty tutkimustietoa. Saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin: • Millainen työkyvyttömyysriski eri ammattiryhmissä on? • Mitkä tekijät vaikuttavat työkyvyttömyysriskiin ja miten eri ikä- tai ammattiryhmiä voi näiden tekijöiden avulla vertailla? • Mitkä ovat sairauspoissaolopäivien ns. hälytysrajat? • Miten sairauspoissaolojen rakennetta ja kustannusvaikutuksia voi arvioida? Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kunta-alalla, valtiolla, hyvinvointialueilla, Kelassa ja Suomen Pankissa työkyky- ja työhyvinvointiasioiden parissa työskenteleville HR-, työterveys- ja työsuojelun ammattilaisille. Työkyvyttömyysriskin ennustemallin hyödyntämisestä omassa organisaatiossasi kuulet lisää Kevan koulutuksessa: Työvälineet työkyvyttömyysriskin ennakointiin 29.11.2024 ja Kevan tietoiskussa: Työvälineet työkyvyttömyysriskin ennakointiin 11.10.2024. Asiantuntijana Petra Sohlman, tilastoanalyytikko Keva. Tilastoanalytiikkatyön ohessa Petra valmistelee väitöskirjaa työkyvyttömyysriskin ennustamisesta. Tiedolle on tarvetta, sillä samanlaista tietoa ei ole tuotettu muualla. Lähetämme osallistumislinkin viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä. Kevan verkostot ja tapahtumat ovat osa Kevan koordinoimaa EU rahoitteista Kestävää työelämää -hanketta, joka toteutetaan vuosien 2023-2024 aikana. EU-komissio edellyttää hankkeesta raportoimisen ja siihen osallistuvien työnantajien tietojen keräämisen. Verkostojen ja hankkeen tapahtumien osallistujatietoja säilytetään lain nojalla vuoden 2032 loppuun asti. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta (Valtiokonttori.fi).
Ilmoittautumalla tilaisuuteemme hyväksyt tietojesi keräämisen, säilyttämisen ja luovuttamisen tietosuojalain mukaisesti.

Lue lisää Kestävää työelämää -hankkeesta.

Program

Tervetuloa!

Klo 09:00

Tutkimuksen taustaa: kuinka sairauspoissaolot vaikuttavat työkyvyttömyysriskiin?

Klo 09:05

Tiedosta työkaluun: miten tutkittu tieto saatiin asiakkaalle hyödynnettäväksi työvälineeksi?

Klo 09:30

Tilaisuus päättyy

Klo 10:00

Anmälan

Händelsedetaljer

Datum:
30.10.2024 09:00 - 10:00
Kursplats:
Verkkotapahtuma

Se på kartan
Sista anmälningsdag:
25.10.2024
Mer information:
Tapahtuma on maksuton. Onko osallistumislinkki kateissa tai unohditko ilmoittautua tapahtumaamme? Ota yhteys tapahtumatiimiimme! Palvelemme sinua tapahtumiin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa sähköpostitse osoitteessa tapahtumat@keva.fi.